2 Haziran 2011 Perşembe

Ray Restorana bir odul daha

Ray Restoran ödüle doymuyor... Toplam 37 restoranına Turizm İşletme Belgesi alan Ray Restoran, bu kez de "Uluslararası AB kalite Ödülü"ne layık görüldü.



⇒ ÖDÜL TÖRENİNDEN MUHTEŞEM KARELER (TIKLAYIN)

World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen "3. Uluslararası AB Kalite Ödülleri" Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
"3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gecede Ray Restoran; İş Bankası, Arçelik, Türk Hava Yolları, Türk Telekom ve Avea gibi devlerle birlikte "Uluslararası AB Kalite Ödülü" aldı.



REŞAT ERDOĞAN TCDD GENEL MÜDÜRÜ'NE TEŞEKKÜR ETTİ
Ödülünü World Consumer Academy Başkan yardımcısı Necip Uldudağ'dan alan Beşler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Erdoğan yaptığı konuşmada," Ray Restoran olarak ödüllerimize bir yenisini daha eklemenin grurunu yaşıyoruz. Her sene hizmet verdiğimiz restoranlarımızda ağırladığımız 30 milyon misafirimizin memnuniyeti ve aldığımız ödüller bizi yüreklendiriyor. Huzurlarınızda vizyonu ve büyük destekleriyle hep yanımızda olan TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği ödül törenine sanat,siyaset ve medya dünyasının tanınmış simaları katıldı. "Öyle bir geçer zaman ki" dizisinde canlandırdığı Caroline karakteriyle ün kazanan Wilma Elles'in sunuculuğunu üstlendiği gecede Bülent Ersoy, Petek Dinçöz, Hadise, Gülşen, Şevval Sam,Gökhan Türkmen ve Tuğba Ekinci en güzel şarkılarını seslendirdiler.

Ödül alan markaların ürünlerini sergiledikleri zirvede Ray Restoran standı yoğun ilgi gördü.

RAY RESTORAN BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Kısa süre önce "En iyi zincir Restoranı" ödülünü alan Ray Restoran geçtiğimiz günlerde, 37 restoranına aldığı "Turizm İşletme Belgesi" ile kalitesini bir kez daha tescil etmişti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından üstün nitelikli işletmelere verilen ve alınması birçok şarta tabi olan “Turizm İşletme Belgesi” Ray Restoran’ın kalitesinin somut örnekleri arasında yer alıyor.

Ray Restoran'ın başarıları bununla da sınırlı kalmadı. 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde “En iyi zincir restoran” ödülünü alan Ray Restoran, her yıl yaklaşık 30 milyon kişiye hizmet veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder