6 Haziran 2011 Pazartesi

Gecceler - Kenan Ercetingoz yaziyor

Hafta sonu Bodrum’a, Türkbükü’ne gittim... Severim böyle sezon açılmadan gidip bakmayı, esnafla sohbet etmeyi.

Henüz kendini göstermek isteyenler gelmeden, kalabalık olmadan, karanlık çökmeden, alkol dozu artmadan gidip bakmak, sakin sakin dolaşmak, nefes almak, denize girmek, keyif yapmak çok güzeldi.

Çok değişmiş Türkbükü... Size harika haberlerim var. Hepsini yazacağım ama önce pazar günü (dün) Ahmet Hakan’ın yazdığı küçük bir nota taktım. Biraz onu deşmem gerekiyor!

Ahmet Hakan, Hürriyet’teki köşesinde “Hangi sanatçının gönlü hangi partiden yanadır?” diye bir genelleme yapmış ve gönlünden geçenleri yazmış.

Benim dikkatimi çeken ise Muazzez Ersoy için “Söylemeye gerek var mı?” lafı oldu..

Şimdi bu ne demek?

Gülben Ergen için, “Çaktırmaz ama oyu kesin CHP'nin...”, Sezen Aksu için “AK Parti'ye oy verecekmiş gibi yapıp Yıldırım Türker'in etkisiyle BDP'ye kayabilir.”, Kadir İnanır için “Kemal Bey ile Devlet Bey arasında gidip geliyordur garanti.”, Bülent Ersoy için “Ben koskoca Bülent Ersoy'um diyerek sandığa gitmeye tenezzül buyurmayabilirler kendileri...”, Seda Sayan için “Ayni yardımı sevmesi nedeniyle sanırım AK Parti.” diye yazarken Muazzez Erosy için neden “Söylemeye gerek var mı?” demiş?

Ahmet Hakan ne demek istemiş?

Yoksa son zamanlarda internette dolaşan ve magazincilerin bile yazmaya cesaret edemediği konuyu dile getirmek mi istemiş?

Ama açık açık yazmaya maçası yememiş!

Vallahi benim de yemiyor, kimse kusura bakmasın..

Muazzez Ersoy’la ilgili internette bir takım dedikodular dolaşıyor ama nedir, ne değildir, ne kadar ciddidir, kaset var mıdır, yok mudur bilemiyoruz ve susuyoruz!

Belki Ahmet Hakan bu konuda bir açılım yapar ve Muazzez Ersoy’un gönlündeki lideri açıklar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder