2 Haziran 2011 Perşembe

Pascal Nouma ile Antalya KFC acildi

Tavukta Lezzetin Bir Numaralı Adresi KFC, Antalya'daki İlk Restoranını Pascal Nouma'nın da Katılımıyla Açtı.

11 baharatlı gizli tarifiyle tüm dünyanın sevdiği tavuk restoran zinciri KFC, Türkiye'deki restoran sayısını hızla artırmaya devam ediyor. KFC'nin Antalya'daki ilk restoranı Pascal Nouma'nın da katılımıyla 1 Haziran Çarşamba günü TerraCity Avm'de açıldı. Nouma, açılışta KFC lezzetlerine ilk günden büyük ilgi gösteren Antalyalılar için kasanın arkasını geçti. KFC lezzetlerini tatmak isteyen Antalyalılar ise Nouma'nın kasasına yoğun ilgi gösterdi. Siparişleri alan ve KFC müşterilerine imza veren Nouma, sempatik tavırlarıyla da açılışa renk kattı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Muğla, Balıkesir, Adana ve Gaziantep'ten sonra şimdi de Antalyalı lezzet tutkunlarıyla buluşan KFC'nin Türkiye'deki toplam restoran sayısı böylece 60'a ulaştı. KFC ve Pizza Hut'ın Türkiye'deki franchise haklarını elinde bulunduran Turkent Gıda A.Ş.'nin CEO'su Serhan Süzer ve Genel Müdürü Osman Kırık da açılışta hazır bulundu.

Turkent Gıda A.Ş. CEO'su Serhan Süzer şunları söyledi: "Tarihi, doğası ve misafirperver insanlarıyla Antalya, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin akınına uğruyor. Bugün tüm Antalyalılara ve Antalya'nın misafirlerine kapısını açan TerraCity Avm ise Türkiye turizminin başkentine çok yakışıyor. Burada hem Antalyalıları hem de Antalya'ya misafir olarak gelenleri keyifle ağırlayacağız. Antalya'da önemli hedeflerimiz var. En kısa sürede yeni restoranlarımızı hizmete açacağız. Antalyalılara KFC'ye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmek isterim."

Turkent Gıda A.Ş. Genel Müdürü Osman Kırık ise sektöründe lider konumda bulunan KFC'nin 60 restoran sayısına ulaştığını belirtti: "Orijinal KFC lezzetinin sırrı, 11 çeşit bitki, baharat ve özel pişirme yöntemlerinde gizli. Bu malzemenin çok özel formülü, KFC'nin özenle seçilmiş tavuk parçalarına benzersiz bir tat veriyor. KFC lezzetleri bu nedenle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük ilgi görüyor. Antalya'daki ilk KFC restoranı, Türkiye genelindeki 60. restoranımız oldu. Önümüzdeki dönemde yeni restoranlar açmaya devam edeceğiz."

KFC'de neler yok ki? Hot Wings, yani acı severleri kanatlandıran tavuk kanatları; Toasted Twister ise sadece KFC'de bulabileceğiniz eşsiz bir tavuk dürüm. Parça Tavuk; Paniniler; Burgerler ve diğerleri…

KFC'nin birbirinden lezzetli seçeneklerini evinize sipariş vermek isterseniz 444 3 555 numaralı çağrı merkezi telefonunu arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder