3 Haziran 2011 Cuma

Nar Gourmet lezzet katmaya hazirlaniyor

Şehrin en neşeli etkinliği Bebek Şenliği, Bebek Parkı’nda 3-4-5 Haziran 2011 tarihlerinde düzenlenecek. Bu güzel şenliğe doğal ve bölgesel ürünleriyle katılacak olan NAR Gourmet, İstanbullulara çok beğenecekleri lezzetler sunmaya hazırlanıyor.


Nar Natural Regional ÜrünlerKURUMSALHABERLER , 31.05.2011 -- Zeytinyağları, organik ürünleri, geleneksel reçel & marmelatları ve şekerlemeleri ile lezzetseverlerin beğenisini kazanan NAR Gourmet, şehrin en neşeli etkinliği Bebek Şenliği’ne katılarak İstanbullularla buluşuyor.

NAR Gourmet ikinci kez Bebek Parkı’nda yapılacak şenliğe katılarak, ürünlerini lezzetseverlerle buluşturacak. NAR, Anadolu’nun doğal ve bölgesel lezzetlerine hayat veren ürünleriyle şenliğin ilgi çeken markalarından biri olacak.

Bebekliler Derneği tarafından Beşiktaş Belediyesi’nin desteğiyle yapılan Bebek Şenliği, mahalle eğlencelerine çağdaş bir anlayış getiriyor. Bu yıl altı yaşına basan ve her yıl coşkusu daha da artan şenlik; Bebekliler başta olmak üzere tüm İstanbullular için alışveriş, kültür-sanat ve eğlenceyi buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder