4 Mart 2011 Cuma

Chilai

Sabah kahvaltısından başlayıp akşam yemeğine de kalmak ister misiniz? Şık bir yemek eşliğinde aynı zamanda maç keyfini de yaşamak? Ya da iş çıkışı eşsiz boğaz manzarasına karşı dostlarınızla çok özel bir kokteyl yudumlamak? Aradığınız her şey bundan böyle sadece Chilai’da!

Angel Group bünyesinde, ismini semtin bilinen en eski adından alan ve açıldığı günden bu yana hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gören Chilai, hiçbir yerde duyamayacağınız müzikleri, birbirinden lezzetli ve farklı menü alternatifleri, şıklıkla bütünleşen eğlencesi ve Bebek’in muhteşem manzarasını bir arada sunuyor!

Her katta farklı bir sürpriz, bambaşka bir heyecan!

İstanbul’un tüm renklerini, enerjisini ve keyfini içinde barındıran ve bistro&lounge, fine-dining, sushi bar, Godiva çikolata ve sanat galerisi olmak üzere konuklarını her katta farklı bir seçenekle karşılayan Chilai, Bebek’e yepyeni bir heyecan ve dinamizm katıyor.

Mahmut Anlar’ın yarattığı konsept çerçevesinde bistro&lounge alanında minimal dokunuşlar ve doğal dokular ile ağırlıklı olarak ahşap karşımıza çıkarken, fine-dining katında ise deri koltuklar ve duvar kağıtları ile ağır ve şık bir ambiyans yaratılarak Chilai’ın kentli yaşam tarzı sıcak bir havayla birleştiriliyor. Chilai’ın Executive Chef’i Hazer Amani öncülüğünde hazırlanan menü, enfes tatları ve denenmemiş alternatifleri ustaca bir ahenkle bir arada sunarak sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan muhteşem bir deneyim yaşatmak için konuklarını bekliyor. Damak tadından ödün vermeyenler için tasarlanmış lezzetlere iki yüze aşkın şarap seçeneği bulunan geniş şarap kavından seçeceğiniz tatlar eşlik ediyor. Chilai’ın menülerinde ağırlıklı olarak dünya lezzetleri göze çarpıyor. Her katın konseptine özel dekorasyon ve menü oluşumun yanı sıra, özel iş toplantıları yapabileceğiniz, davetlerde kapatabileceğiniz veya rahatça maç yayınlarını izleyebileceğiniz sanat galerisi ve sushi bar’ın bulunduğu birinci kat ve şık akşam yemeklerinizi muhteşem deniz manzarasına karşı yiyebileceğiniz fine-dining bölümü ile tercihiniz ne olursa olsun Chilai sizi büyüsüne eşlik etmeye davet ediyor!

Hem keyif hem eğlence bir arada!

Chilai’ın Müzik Koordinatörlüğünü üstlenen, son yılların büyük beğeni toplayan ismi DJ Doğuş Çabakçor, lounge, chillout, jazzy house, deep ve funky house tarzı müziklerini eğlenceli tarzı ile birleştirerek mekana farklı duruşuyla yeni bir enerji katıyor. Chilai’ın farklı konseptlerine ve atmosferine uygun şekilde, Doğuş Çabakçor’un özenle seçtiği müzikler kahvaltıdan geceye kadar konuklara keyifli dakikalar vaat ediyor.

Şık dekorasyonu, farklı tarzı, sıcak atmosferi ve her zevke hitap eden lezzetleri ile Chilai sevdiklerinizle yenilecek yemeklerinizin gözde adresi olacak!

Kaynak: gurmerehberi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder