10 Mart 2011 Perşembe

Qubbe Istanbul

Qubbe İstanbul, muhteşem atmosferi ile İstanbul’un en gözde VIP davet ve özel etkinlik mekanı olmaya aday mekanlardan biri.

Maslak Sheraton’un 26. katında muhteşem İstanbul manzarasına hakim, şehrin en özel konsept mekanlarından biri olan Qubbe, etkinlik ve davetlerine ev sahipliği yapmak için tasarlandı. Farklı konsept ve salon düzenlemeleriyle özel günlerde kişisel ve kurumsal birçok etkinliğin gerçekleştiği Qubbe, incelikli dekorasyonu ve şık atmosferiyle misafirlerini, kendileri gibi özel bir şekilde ağırlıyor.

Qubbe İstanbul’un özel bölümü Salon Prive ise farklı okazyonlar için tasarlandı. 10 kişilik özel şah masası ile toplantı, yemek, davet ve kurumsal görüşmelerinizi ev konforunda ve samimiyetinde Salon Prive’de gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Salon Privé farklı oturma düzenleri oluşturularak kapasite olarak 20 kişiye kadar çıkabilmekte..

Şifreli kapısı, incelikli dekorasyonu ve üstün hizmet anlayışı ve playstation’dan dvd setinde kadar düşünülen ayrıntılarıyla sizi en özel anlarınızdan arkadaş buluşmalarınıza kadar ağırlamak için yola çıkan Salon Prive, hayal ettiğiniz ortamı size sağlıyor.

Keman eşliğinde çiçeklerle dekore edilen romantik bir yemek sonrası yapacağınız evlenme teklifi, canlı fasıl eşliğinde dostlarınızla gerçekleştireceğiniz eğlenceli bir kutlama ya da yönetim kurulu toplantıları için tercih edeceğiniz Salon Prive’de rezervasyon gizliliği de düşünüldü.

Kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz Salon Prive’de sizlere hizmet vermekten zevk duyacağız.

Kaynak:gurmerehberi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder