14 Mart 2011 Pazartesi

Bosch yeni uc kapili sogutucusu d?lari aliyor

Bosch, soğutuculardaki yer sorununu yeni KFN 91PJ10N üç kapılı kombi soğutucusu ile ortadan kaldırıyor. Toplam 762 litreyi bulan soğutucuda her şeye yer var. Bosch’un yeni soğutucusu HydroFresh bölmesi, çocuk emniyet kilitli ve aydınlatmalı buz hazırlayıcısı, kırılmaz camdan, yüksekliği ayarlanabilir rafları ile dikkat çekiyor. “Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch, yeni KFN 91PJ10N üç kapılı kombi soğutucusu ile tüm yiyeceklere yer açıyor. Soğutucu net hacmi 445 litre, derin dondurucu net hacmi 191 litre olmak üzere toplam 636 litre net hacme sahip Bosch KFN 91PJ10N soğutucuda, yiyecekleri yerleştirme işlemi sorun olmaktan çıkıyor. Soğutucu büyük küçük tüm tencerelere, tüm yiyeceklere yer açıyor. Geniş et saklama bölmesi ise etlerin en sağlıklı koşullarda, uzun süre ile saklanmasını sağlıyor.

Paslanmaz çelik estetik tasarımı ve şık panel ile yeni Bosch KFN 91PJ10N, mutfak dekorasyonlarını tamamlıyor. Leke tutmayan çelik yapısı, temizlik açısından önemli bir kolaylık sunuyor.

HydroFresh bölmesi ile tazelik güvence altında

Bosch KFN 91PJ10N üç kapılı kombi soğutucunun HydroFresh bölmesi yiyeceklerin hava ile temas etmesini önlüyor. Bölmenin dalgalı tabanı yiyeceklerin zemine daha az değmesini sağlayarak, uzun süreli koruma ve tazeliği olanaklı hale getiriyor. Mükemmel saklama koşulları sunan HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini koruyor ve yiyecekleri taze tutuyor.

Çocuk emniyet kilidi ile güvenli kullanım

Bosch’un ileri teknolojili yeni soğutucusunun kapısında bulunan su pınarı önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Çocuk emniyet kilitli, aydınlatmalı dokunmatik buz hazırlayıcıda parçalanmış buz, küp buz ya da soğuk içme suyu elde edilebiliyor. Emniyet kilidi ile küçük çocuklu ailelerde yaşanabilecek olası kazaların önüne geçiliyor.

Ergonomik tasarım kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor

Bosch KFN 91PJ10N soğutucuda derin dondurucunun altta yer alması, kullanım açısından önemli bir kolaylık ve konfor sağlıyor. Üç çekmeceli yapıya sahip derin dondurucuya donmuş ürünler kolayca yerleştirilebiliyor. Çekmeceler derin dondurucunun her zaman düzenli olmasını, istenilen yiyeceklere her zaman rahatça ulaşılmasını sağlıyor.

Soğutucunun aydınlatmasında kullanılan LED lambalarla hem enerji tasarrufu elde ediliyor hem de içerde her nokta net bir şekilde görülebiliyor. Özel, kırılmaz, cam raflar istenilen yüksekliklerde ayarlanabiliyor, güvenle kullanılabiliyor. Cam raflar rahatlıkla temizleniyor, soğutucunun içinde aydınlık ve ferah bir his yaratıyor.

Bosch KFN 91PJ10N üç kapılı kombi soğutucu

Gardırop Tipi Solo No Frost Soğutucu

- A enerji sınıfı

- AntiFingerprint (Leke tutmayan çelik)

– MultiAirflow

– LCD ekran üzerinden okunabilir elektronik ısı ayarı, otomatik defrost, 2 bölmede bağımsız

ısı kontrolü

– Çocuk emniyet kilitli aydınlatmalı dokunmatik buz hazırlayıcı (parçalanmış buz, küp buz ya da

içme suyu)

– Su filtresi değişim ikazı

– Küp buz kapasitesi: 1,7 kg/24 saat

– Su bağlantı hortumu: 3 m

– SuperCooling (Süper soğutma) fonksiyonu

– “French Door” dizayn; soğutucu bölmesinde aynı anda açılabilen 2 kapı

– Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu

– Aktif uyarı sistemi, 4 kademeli emniyet sistemi

– Soğutucu: 2 adet yüksekliği ayarlanabilir emniyetli cam raf, 1 adet sebzelik üzerinde

cam raf, 1 adet beyaz şişe rafı

– 2 adet HydroFresh çekmece, Teleskopik ChillerSafe

– 4 büyük kapı rafı, 1 küçük kapı rafı

– LED aydınlatma

– 1 adet teleskopik sistemli sebzelik/meyvelik

Dondurucu: Otomatik buz hazırlayıcı

Soğutucu net hacim: 445 l

– Derin dondurucu net hacim: 191 l

– Toplam net hacim: 636 l

– Boyutlar (YxGxD):

1770 x 910 x 850 mm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder