10 Mart 2011 Perşembe

Beringer

Amerikan topraklarının özgür ruhunu taşıyan Beringer, bahara çok yakışan bir şarap. Hele bir de tatlı bahar esintilerinin kalbinizi ele geçirmesine izin verdiyseniz, bunun şerefine bir Beringer içmelisiniz! Doğa ana taze çiçeklerden bir taçla karşınıza çıkıp aklınızı başınızdan mı aldı? Korkmayın, bir Beringer açın ve tadını çıkarın!

Amerikan topraklarının özgür ruhunu taşıyan Beringer, bahara çok yakışan bir şarap. California Collection serisi ile Türkiye’de bulunan Beringer, baharın gelişiyle içini deli bir coşku kaplayan sizleri Cabernet Sauvignon, Chardonnay ve Zinfandel üzümlerinden yarattığı şaraplarını denemeye davet ediyor. Beringer, kolay açılan çevir-aç kapakları ile Yeni Dünya şaraplarındaki trendin ülkemizdeki en beğenilen temsilcileri arasında yer alıyor.

Amerika’da şarap denince akla gelen birkaç markadan biri olan Beringer, 1870’lerden beri durdurak bilmeden Alman köklerinden gelen titizlikle şarap üretiyor. Beringer ailesinde 7 kuşaktır süre gelen bu tutku, 135 yılı aşkın birikimi ile üstün şaraplara imza atıyor.

Serinin kırmızı lezzeti Cabernet Sauvignon, çoğu Kaliforniya şarabından farklı olarak kolay içimli yoğun meyve kokulu, derin bordo renkli olgun ve dolgun bir Amerikan şarabı. Her türlü ızgara etleriniz ile uyum içinde içilebilecek olan bir lezzet dostu.

Yemekte beyaz şarabı tercih edenlerse Beringer Chardonnay ile beklentilerinin çok üstünde bir lezzetle karşılaşıyor. Başlangıçlardan ana yemek ve tatlılara kadar eşlik ettiği her lezzeti tamamlayan mucizevî bir denge kuruyor.

Zinfandel Rose serinin en gözde ürünü. Büyük bir zarafet içinde işlenmiş olan bu Zinfandel Rose, tatlımsı yapısı ve akıldan çıkmayacak aromaları ile her fırsatta içmek isteyeceğiniz ya da içmek için fırsatlar yaratacağınız cezbedici bir lezzet. Hollywood yıldızlarının elinden düşmeyen bu şarabı siz de çok severek içeceksiniz.

Amerika’nın yaşayan en köklü şarap markası olan Beringer, bu gün 14 farklı arazide ürettiği rüya gibi bir koleksiyonla tüm dünyanın ilgisini fazlasıyla hak ediyor. Beringer’i Türkiye’deki şarapseverlerle buluşturan Mania Gurme, yolu Kaliforniya’dan geçen herkese, Beringer’ın bağ gezilerini öneriyor.

Kaynak:gurmerehberi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder