14 Mart 2011 Pazartesi

Chocolips ile Dudaktan Kalbe

Kalbe giden yol dudaklardan başlar…

Chocolips’in içinde saklı çikolata dolgusunun enfes tadı; dudaktan kalbe, karşı konulmaz bir lezzet akışı başlatıyor.

Kakaolu yumuşacık kek üzerine nefis yoğun çikolata dolgusu ve gerçek çikolata kaplaması ile Chocolips, lezzet severlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Chocolips’in eşsiz çikolata dolgusu ve gerçek sütlü çikolatasıyla yüzünüzdeki gülümsemeyi saklayamayacaksınız.

40 gr.’lık ambalajıyla evde, ofiste, çantanızda ve günün her anında yanınızda taşıyabileceğiniz Chocolips, vazgeçilmezlerinizden olacak.

Saray, Chocolips ile pazarda iddialı
Pazarda 400’den fazla ürün çeşidi ile yer alan ve her geçen gün ürün yelpazesini genişleten Saray’dan bir yeni ürün daha. Tüketicilerin karşısına “Dudaktan Kalbe” mutluluk konseptli ürünü Chocolips ile çıkan Saray, Chocolips ile gençlerin ve bayanların kalbinde taht kurmayı planlıyor.

Chocolips’in kakaolu özel yumuşak kek üzerine nefis yoğun çikolata dolgusu ve gerçek çikolata kaplamasının birleşimi olduğunu belirten Saray yetkilileri, Chocolips’in birçok lezzetin aynı anda tadılmasını sağlayacağını ifade ettiler.

40 gramlık ambalajıyla raflarda yerini alan Chocolips’in çay ve kahve saatlerinin ayrılmaz bir ürünü olacağını söyleyen Saray yetkilileri ürünün varoluş hikayesini, “Kalbe giden yol elbette dudaklardan başlar. Biz de Chocolips’i yaratırken dudaklardan ilham aldık” şeklinde açıklıyorlar. Chocolips’in kısa bir zaman içinde çok sevildiğini ve tüketiciler tarafından yoğun bir talep gördüğünü belirten yetkililer, taleplere yetişebilmek için yeni bir üretim hattını daha devreye almayı planladıklarını açıkladılar.

Chocolips’e yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından da yoğun bir talep geldiğine işaret eden yetkililer, “Yeni ürünümüz Chocolips ile ihracattaki hedefimizi de yükselttik” dediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder