14 Mart 2011 Pazartesi

Tefal Acticook ile Mutfakta Hiz Rekoru Kiriliyor

Tefal’in yeni düdüklü tenceresi ActiCook ile Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri dakikalar içerisinde kolaylıkla pişirilebiliyor. Etli İç Pilavı 5, Hünkar Beğendiyi 12, Etli Yeşilbiber Dolmasını 15, Kabak Tatlısını ise 8 dakikada pişiren ActiCook, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlıyor. Eko-doz ölçü kabı, Akıllı Kontrol Saati ve özel yemek kitabı ile ilk defa düdüklü tencere kullananlar bile kolaylıkla maharetlerini sergiliyorlar. Tefal ActiCook, katlanabilir kulpları sayesinde de mutfaklarda daha az yer kaplıyor.

İlklerin markası Tefal; düdüklü tencere kategorisine iddialı bir ürün daha sunuyor. Kuru fasulye, nohut, iç pilavı gibi Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerini dakikalar içerisinde pişiren ActiCook, benzersiz eko-enerji teknolojisiyle zamandan ve enerjiden büyük oranda tasarruf sağlıyor. Eko-doz ölçü kabı tariflere doğru miktarda su eklenmesini sağlıyor. Akıllı Kontrol Saati ise, pişirme sürecini adım adım takip ederek ideal pişirme sıcaklığı için ocağın altının ne kadar açılması gerektiği konusunda kullananları yönlendiriyor. Ayrıca, pişirme tamamlandığında da sesli uyarı ile haber veriyor. Böylelikle maharetli hanımları tencerinin başında bekleme zahmetinden kurtarıyor.

Tek düğme ile açma-kapama özelliği sayesinde kullanımı son derece kolay ve güvenli olan Tefal ActiCook, katlanabilen kulpları ile de mutfakta daha az yer kaplıyor. Rahatlıkla saklanabilen ve bulaşık makinesinde yıkanabilen ActiCook, kapakta yer alan otomatik kilitleme sistemi sayesinde basınçlı buhar tamamen boşalmadan açılmıyor. Tefal ActiCook, bu özel teknoloji sayesinde yanma ve yaralanmalara karşı güvenli bir kullanım sunuyor.

Geleneksel Türk Mutfağı’na ait 56 tarifin ye aldığı yemek kitabı da ActiCook ile birlikte hediye ediliyor. Rakipsiz hızı ile hayatınızı kolaylaştıran ActiCook’u Tefal Shop’larda ve Tefal satış noktalarında bulabilirsiniz.

www.tefal.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder