14 Mart 2011 Pazartesi

Pizza Pizza yeni restoranlarini acmaya devam ediyor

Pizza Pizza durmak bilmiyor… Denizli’deki 5 olan restoran sayısını 12 Mart’ta saat 10.00’da Sümerpark AVM’de açacağı yeni restoranı ile 6’ya çıkaracak. Pizza Pizza, bu yeni şubesi ile lezzetli, kaliteli, taze ve bol malzemeli pizzalarını daha fazla noktada Denizlili pizzaseverlerle buluşturacak.

Türkiye’nin pizzacısı Pizza Pizza, istikrarlı büyümesine devam ediyor. Türkiye’nin tüm bölgelerinde pizzaseverlerle buluşan firma, Denizli’de Sümerpark AVM’de resmi açılışını gerçekleştireceği restoranı ile bu şehirdeki restoran sayısını 6’ya çıkarıyor. 12 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleşecek olan açılışa, Denizli protokolünden de isimler katılacak. Açılışta Denizlileri çeşitli sürprizler de bekliyor olacak. Pizza Pizza Türkiye’de ve Irak Bağdat dahil olmak üzere 200’e yakın restoranı ile hizmet veriyor.

Taze ve bol malzemeli pizzaları ve farklı menü seçenekleri ile tercih edilen Pizza Pizza, tam 16 yıldır, Türkiye’nin pizza lezzetini belirliyor. Tazelik, kalite ve bol malzemeye önem veren Pizza Pizza’da tüm pizzalar Pizza Pizza kültürüyle yetişmiş pizza ustaları tarafından hazırlanıyor. Pizzalarında kullandığı eti kendi üretim tesisinde üreten Türkiye’deki tek pizza markası olan Pizza Pizza, kaliteyi hammadde, üretim, ürün, servis ve insan kaynağı politikasında da uyguluyor.

Türk damak tadıyla pizza kültürünü birleştiren Pizza Pizza, üstün kalite, tarifsiz lezzet ve servis hızıyla tüm ülkede pizza rüzgârları estirmeye devam ediyor. Zengin menüsü, lezzeti ve her keseye uygun seçenekleri ile müşteriler tarafından beğeniyle tercih ediliyor. Pizza Pizza şubelerinin sıcak ve nezih ortamında afiyetle yenen pizzalar, evlere ve işyerlerine de 30 dakika servis hızıyla ulaşıyor.

Pizza Pizza’nın Denizli Sümerpark AVM restoranı 110 metrekare alanı ve salonu ile Denizlileri lezzetli pizza yemeye davet ediyor. Denizli Sümerpark AVM restoranda ilk olarak konvery fırın kullanılıyor.

Pizza Pizza’nın şubeleri, sunduğu yenilikler ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu sipariş hattı aranabilir.

Adres: Denizli Sümer Park AVM, Sümer Mah. Çal Cad. No: 1 Sümer / Denizli

Tel: 0 258 252 12 34

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder