4 Mart 2011 Cuma

Safran Restoran yenilendi

1998′den bu yana Ceylan InterContinental İstanbul’un çatı katında hizmet veren ve bir İstanbul klasiği olmuş Safran Restaurant misafirlerini artık yeni dekorasyonu ve menüsüyle ağırlıyor. Iraz KUTLAR tarafından baştan aşağı yenilenen Safran Restaurant, sade, rahat ve şık ortamıyla, muhteşem Boğaz manzarasını izlemeyi daha da keyifli hale getiriyor. Bej ve açık kahverenginin hakim olduğu bu sıcak atmosferde, geniş camlar sayesinde tüm manzara restoran içerisinden rahatlıkla görülebiliyor.

Menüdeki yenilikler…
Safran’nın yenilenen menüsünde Osmanlı ve Türk mutfağından özenle seçilmiş yemeklerin yer aldığı değişiklikler yapıldı. Saray Mantısı’ndan, Tandır Çorbası’na, Sarma Kebap’tan Reştiyye’ye, Sakızlı Kuzu Kapama’dan Sebzeli Dana İnciği’ne, Helva-yi Kakani’den Sakızlı Aşure’ye, Türk ve Osmanlı mutfağının birbirinden özel geleneksel lezzetlerini ve tatlılarını yeniden yorumlayan Safran Restaurant, damak tadına ve göz zevkine önem verenlerin favorisi olacak.

Ceylan InterContinental İstanbul’da hizmet veren “Academie Internationale de la Gastronomie” ödülü ile onurlandırılmış Safran Restaurant, baştan aşağı yenilenen dekorasyonu ve menüsüyle sizleri bekliyor.

Yaz sezonunda teras seçeneğiyle, Safran Restaurant canlı fasıl eşliğinde haftanın yedi günü 19:00 – 23:00 saatleri arasında Ceylan InterContinental Istanbul N katında hizmet vermektedir.

Kaynak:gurmerehberi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder