5 Mart 2011 Cumartesi

BTA Catering

BTA Catering, yöresel mutfak günleriyle başlattığı, Türk mutfağını tanıtma misyonunu farklı bir boyuta taşıyarak, Anadolu’nun meşhur tatlarını, Ankara’da açtığı Tadında Anadolu adlı yeni biriminde yolcuların beğenisine sunuyor. Türk mutfağının tanıtımı için yoğun bir şekilde çalışan ve yaptığı çalışmalardan dolayı 2010 yılında “Ateşbaz-ı Veli Mutfak Ödülü’nü de alan BTA Catering, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yeni konsepti “Tadında Anadolu”yu açtı.

Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar gidiş katında, polis kontrolü sonrasında yer alan Tadında Anadolu,
250 m² alan içinde 100 kişilik oturma kapasitesine sahip bulunuyor. Anadolu’nun doğal, organik ve en özel lezzetlerinin aynı doğallıklarıyla misafirlere sunulduğu Tadında Anadolu’da birbirinden lezzetli yemek seçenekleri self service olarak sunuluyor. Anadolu’nun çeşitli yörelerinin en meşhur ürünlerinin ambalajlı olarak da satıldığı Tadında Anadolu, her gün 07.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Havalimanlarının bir ülkenin dünyaya açılan penceresi olduğunu ve BTA Catering olarak Anadolu Mutfak Kültürü’nü bu pencereden tanıtarak yerli ve yabancı tüm misafirlerle buluşturmayı hedeflediklerini belirten BTA Catering Genel Müdürü Sadettin Cesur, açtıkları yeni konseptle, Anadolu’nun özel tatlarını yörelerinden aynı doğallığıyla alarak, misafirlere sunmayı amaçladıklarını bildirdi. Verdikleri hizmette farklılık yaratabilmek için zaman zaman yeni düzenlemeler yaptıklarını belirten Cesur, Tadında Anadolu’yu, yakın zamanda İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Food in Life Gastronomi Yayınları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder