6 Temmuz 2011 Çarşamba

Tribeca, Akatlar

Kahvaltı söz konusu olduğunda özellikle haftasonları akla ilk gelen Boğaz kenarı noktalar oluyor ki aşırı kalabalıklar, baştan sağma servis ve soğumuş yumurta gibi kötü manzaralar da beraberinde hatrımızda kalanlar oluyor. Oysa, seçimi TRİBECA gibi ara sokak mabedlerinden yana yaptığımızda neredeyse evden çıkmamış ama evde üşenip de yaratamadıklarımıza yan kapıda ulaşmış gibi olabiliyoruz.
Tribeca, Etiler’den bahsediyorum. Ev huzuru, rahat koltuklar, son derece güleryüzlü ve özenli servis, ayrıca şehrin içinde yeşiller ile bütünleşebildiğiniz bir atmosfer! “Aklım neredeydi bunca zaman?” dedirtecek bir ortam, üstelik şahane bagel, omlet, pancake gibi lezzetler de cabası…Öğle yemeği için gidersem o lezzetleri de muhakkak paylaşırım!
İster cumartesi, ister Pazar, ister tek başınıza, ister maaile rahatlıkla birkaç saat geçirilir, sabahtan öğlene uzanan her türlü keyif ihtiyacı giderilir, gerçek sahanda yumurta sonrası kurutulmuş domatesli, krem peynirli, somon fümeli bagel açlıktan kazınan mideye indirilir ve günün geri kalanı gülümseyerek geçirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder