25 Temmuz 2011 Pazartesi

Polonezköy'de yeşillikler içindeki Ali Baba'nın Piknik Yeri 1'de mangal keyfine davetlisiniz. Ali Baba'nın Piknik Yeri 1'de 500 gr. kanat, 250 gr. köfte, 250 gr. sucuk, ortaya bulgur pilavı, çoban salata, patates kızartması ve 2 adet alkolsüz içecekten oluşan çift kişilik enfes menü 100 TL yerine sadece 47 TL

  • Bu fırsat ile Ali Baba'nın Piknik Yeri 1'de 500 gr. kanat, 250 gr. köfte, 250 gr. sucuk ortaya bulgur pilavı, çoban salata, patates kızartması ve 2 adet alkolsüz içecekten oluşan çift kişilik enfes menüye 100 TL yerine sadece 47 TL'ye sahip olabilirsiniz.
  • Fırsat hem Ali Baba'nın Piknik Yeri 1'de geçerlidir.
  • Fırsat çift kişilik olup Ramazan ayında geçerlidir.
  • Fırsat 07 Eylül 2011 tarihine kadar geçerlidir.
  • Fırsattan haftanın her günü faydalanabilirsiniz.
  • 0216. 433 36 21 - 00 veya 0531. 722 95 93 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Rezervasyon yoğunluğu nedeniyle önceden rezervasyon yaptırmanız önerilir.
  • Rezervasyon iptallerinin 24 saat öncesinden bildirilmesini gerekmektedir.
  • Alışveriş tamamlandığında tarafınıza e-posta ile bir Fırsat Kodu gönderilecektir.
  • Kullanıcı kodunuzu içeren mail, Gelen Kutusu’nda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.
  • Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir ve kullanabilirsiniz.
  • Bu fırsat başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Semt Fırsatı çağrı merkezini 0212 709 19 19 numaralı telefondan arayabilirsiniz
  • Fırsatı kullanmak için fırsat kodunuzu Ali Babanın Piknik Yeri yetkililerine göstermeniz gerekmektedir.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.
Yeşillikler Arasında Mangal Keyfi

Bol okjisen ve İstanbul'a en yakın kaçış planı. Polonezköy, Cumhuriyetköy'de 4.000 metrekare açık alan üzerine kurulu Ali Babanın Piknik Yeri bu yazın en iyi hafta sonu mekanlarından birisi olmaya aday.

Yeşillikler içinde 250 metrekare kapalı alanı, mini hayvanat bahçesi (horoz, tavuk, kedi, köpek, kaz. ördek ve pony at) ve enfes mangal menünün tadını çıkarmak artık size kalıyor.



2008 yılında açılan Ali Babanın Yeri birçok şirket organizasyonuna, okul gezilerine, doğum günlerine ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapmıştır.



Açık ve kapalı olmak üzere iki ayrı mekanı olan Ali Babanın Yeri'nde özellikle açık alanda mangal keyfi yapılabilir, spor oyunları oynanabilirsiniz. Kapalı alanda ise şömine ve nargile keyfine doyamayabilirsiniz.



Çevresinde başka rahatsız olabileceğiniz hiç bir mekan olmayan yerde et-mangal keyfi, a la carte restaurant, mangalcılar için masa ve mangal servisi bulunmaktadır. Ali Babanın Piknik Yeri'nde Cumartesi ve Pazar günleriniz çok daha güzel geçecek.



Huzurlu, rahat ve bol oksijenli bir yerse aradığınız bugünkü Semt Fırsatı indirimi ile Ali Babanın Piknik Yeri'nde olan kahvaltı mangal menü tam size göre demektir. Ali Baba'nın Piknik Yeri 1'de 500 gr. kanat, 250 gr. köfte, 250 gr. sucuk ortaya bulgur pilavı, çoban salata, patates kızartması ve 2 adet alkolsüz içecekten oluşan çift kişilik enfes menü 100 TL yerine sadece 47 TL.



Ali Baba'nın Piknik Yeri Hakkında:

2008 yılında hizmete giren Ali Baba'nın Piknik Yeri bugüne kadar pekçok organizasyona, doğum gününe, okul gezisi ve düğüne ev sahipliği yaptı. Açık ve kapalı olmak üzere 2 farklı alana sahip olan tesis in açık alanında her tür mangal keyfi yapılabilir. Ali Baba'nın Piknik Yeri; 4500 metrekare açık alan, 250 metrekare kapalı alan, çocuk parkı, mini hayvanat bahçesi, derede botla gezinti, dere kenarı balkonları özelliklerine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder