25 Temmuz 2011 Pazartesi

Alaçatı Chigdem Boutique Hotel'de 2 KİŞİLİK konaklama %52 indirimle, geceliği 203 TL'den başlayan fiyatlarla! (Kahvaltı, beş çayı ve odaya içki ikramı dahil)

GÜZELLİKLERİ


  • Alaçatı’nın dinginliği ile kendinizi ödüllendirecek, hayatınıza daha enerjik ve stresten uzak olarak devam edeceksiniz.

  • Her akşam piyano eşliğinde sunulan canlı müzik ve çiğdem çiçeklerinin kokusu sizleri bambaşka bir dünyaya götürecek.

  • Konuklarına farklı bir tatil anlayışı sunan Chigdem Boutique Hotel’in eşsiz atmosferinde unutamayacağınız bir keyfi yaşayacaksınız.

    • DETAYLAR

    • Bu teklif, 29 Ağustos 2011 tarihine kadar geçerlidir.
    • Rezervasyon gereklidir. Rezervasyon için 0232 716 85 10 ve 0232 716 86 20 no’lu telefonları arayabilirsiniz.
    • Teklif 2 kişiliktir.
    • Teklif; 2 kişi 2 gece ya da 3 gece konaklama, kahvaltı,ilk gece 1 şişe şarap ve beş çayı ikramları için geçerlidir.

















    Chigdem Boutique Hotel

    Dünyanın en iyi sörf merkezleri arasında yer alan Alaçatı, ilginç coğrafyasının yanı sıra mimarisi ve yetiştirdiği ürünlerle dikkat çekiyor. Ender rastlanan mimarisi ve meşhur köy kahvaltısıyla popülerlik kazanmış olan Alaçatı, benzeri bulunmaz tatil beldelerinden biri. Tarihe ilgi duyuyor, sessizlikten hoşlanıyorsanız bir de güneş ve deniz diyorsanız, Alaçatı işte tam size göre bir yer!



    Alaçatı Chigdem Boutique Hotel’de 2 KİŞİLİK konaklama;
    2 gece 3 gün 850 TL yerine 410 TL!
    3 gece 4 gün 1250 TL yerine 610 TL!

    30 yıllık Türkiye özleminin ardından Alaçatı’da yaşamaya karar veren Baysal Ailesi (Dr. Yük. Müh. Bataçar Baysal ve eşi Çiğdem Baysal), hayalleri doğrultusunda inşa ettiği Chigdem Boutique Hotel’de konuklarını ağırlamaya başladı. Dekorundan süslemelerine kadar her şey Grafiker-Dekoratör Günel Nizamlı Baysal’ın tasarımı olan otel sizleri bekliyor!



    Alaçatı mimarisi ile butik otel konseptine uygun olarak inşa edilen otel, sizlere kalite ve rahatlığı sunuyor. Alaçatı’nın merkezine 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde olan otelde 7 oda, teras ve bar bulunuyor. Odalarda mini bar, televizyon, telefon, saç kurutma makinesi, kasa ve internet bağlantısı bulunuyor.

    Her akşam piyano eşliğinde sunulan canlı müzik ve çiğdem çiçeklerinin kokusu sizleri bambaşka bir dünyaya götürecek. Alaçatı ve Ilıca plajlarına yaklaşık 3 km. uzaklıkta bulunan otelde unutamayacağınız bir tatil yaşayacaksınız. Bu fırsatı kaçırmayın, Alaçatı’da harika bir tatil yapın!

    Bu tekliften nasıl faydalanacağım?

    - Teklifi satın aldığınızda Markapon tarafından size onay kodunun yer aldığı bir e-posta gönderilir. Bu e-posta'yı yazdırmanızı öneririz.
    - Kuponu kullanmak için, otele gittiğinizde bu kodu oradaki yetkiliye söylemeniz yeterlidir.
    - Aldığınız tüm tekliflerin kodlarını ve detaylarını Markapon’un Bana Özel sayfasında da görebilirsiniz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder