4 Temmuz 2011 Pazartesi

Butterfly

Butterfly, çikolata sevdalılarının düşlerine girecek kadar güçlü, her gün Butterfly’dan alışveriş yapma isteği uyandıracak kadar unutulmaz bir marka. Burada çikolatalar, çikolata ustaları tarafından büyük bir camın arkasında yapılıyor ve üretimden süslemeye tüm aşamalar müşterilerin içini tamamen görebildiği mutfaklarında hazırlanıyor. Butterfly’ın Alkent’teki mekânının ön tarafında ise oturup bir şeyler içmek için yaz ve kış bahçeleri var. Burada hadise sadece çikolatayla sınırlı değil; butik pastalarıyla da öne çıkan marka, doğumgünlerinden yıldönümlere her tür özel organizasyonunuz için siparişlere açık.

Butterfly’in hikâyesi Leyla Akçağlılar ve Ebru İpekçi’nin 1997’de yazdıkları yemek kitabıyla temelleniyor. Yemek okulu eğitimi, cafe restoran deneyimleri, yemek yazarlığı, televizyon programcılığı derken yolları 2003’de Butterfly fikriyle tekrar kesişiyor. Önceleri pastane ağırlıklı hizmet veren mekân, 2005’den itibaren el yapımı çikolata üretimine başlıyor.



Pastane ve çikolata evi olarak iki üretim bölümünden oluşan Butterfly’ın bu bölümlerde üretilen ürünlerinin tadılabildiği bir de cafesi mevcut. Dünyaca ünlü Barry-Callebaut çikolatalarının uluslararası temsilcisi Jean-Marc Scribante’nin danışmanlığı liderliğinde yeni tatlar, son trend’ler, kaliteli hammadde seçimi, süsleme teknikleri büyük bir titizlikçe hayata geçiriliyor. Ve sonuç: Kahveden karamele, meyveden trüflere uzanan geniş bir koleksiyon. Butterfly’ın Alkent, Akmerkez ya da İstinye Park şubelerinden birine gelenler, çikolataya dair yeni tutku pencereleri açacak.



Adres:
İstinye Park adres: İstinye Park AVM İstinyepark life: L434 No:487 T: 0212 345 62 00
Akmerkez adres: No:360 Kat: 1 Akmerkez T: 0212 282 18 26

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder