4 Temmuz 2011 Pazartesi

Alkoçlar Chalet

Bu kışa Uludağ’ın iki bölgesindeki 3 oteliyle hizmete açılan Alkoçlar Otelleri, yenilikler ile 45 senelik Alkoçlar Uludağ ve Alkoçlar Chalet otellerine (Alkoçlar Turizm Grubu 1. Bölge’deki), 2. Bölge’de 500 yatak kapasitesiyle hizmete giren Alkoçlar Zone otelini de ekledi. Alkoçlar Zone, geniş lobileri, restoranı, kafesi, seminer salonu, çocuk odası, oyun salonları, spası, Alkoçlar 1. Bölge’de olduğu gibi kayak pistine doğrudan çıkan konumu ve geniş odaları hizmet sektörünün sınırlarını zorluyor. Alkoçlar otelleri bu yeni tesisi ile Uludağ’da toplam 1300 yatak kapasitesine ulaşarak Türkiye’nin en büyük kapasiteli kış oteli markası haline geldi.

Her iki bölgede de Alkoçlar Otelleri, yaptığı yeniliklerle Uludağ’ı tercih eden kayakseverlerin beklentilerine yönelik çözümler de üretti. Örneğin Alkoçlar müşterileri isterlerse 1. Bölge’deki Alkoçlar ve Yazıcı Teleskilerini kullanarak, Beceren pisti ve Fatin Tepe’sindeki tüm pistleri kullanabiliyor. Ayrıca 2. Bölge’deki 7 tesisi de kullanarak hem 1. Bölge, hem de 2. Bölge de ki pistlere geçerek Uludağ pistlerinin yüzde 80’ini sınırsız kullanabiliyorlar. Gerek kayakçılar, gerekse kaymayanlar gün boyu iki bölge arasındaki ücretsiz shuttle ile seyahat etme şansına da sahip. Kısacası Alkoçlar, müşterileri için her iki bölgeyi ister kayarak isterse kara yolundan birbirine bağlayarak bir ilki gerçekleştirdi.

Alkoçlar Otellerinde konaklayanların bir artısı da müşterilerinin gün boyu 1. Bölge’deki Sport Cafe’den veya 2. Bölge’deki Zone Cafe’den ücretsiz yararlanabilmeleri. 2010’daki bir başka keyifli yenilik ise burada konaklayanların gündüz ya da gece ay ışığında atlı kızaklarla doğa içinde gezinti yapabilmesi için getirilen atlı kızaklar.

“Alkoçlar sporcu ailelerin otelidir” sloganı doğrultusunda sporcuları, aileleri ve çocukları markaj altına alan otel grubu, bu sene çok güçlü bir çocuk animasyonu kurdu. Gün içinde dışarıda, geceleri ise içeride, özel kayak programları eğitimli animatörler tarafından hazırlanan gösteriler, tiyatrolar ve benzeri aktivitelerle çocuklar unutamayacakları bir tatil yaşayacaklar. Çocuklara doğa, spor ve hayvan sevgisini aşılayabilmek içinse başlatılan ‘skijoeling’ aktivitesi ile doğa içinde kar üzerinde hazırlanan özel parkurda eğitimli atlar tarafından çocuklar kayaklarıyla gezerek hem doğaya hem de eğlenceye doyuyor.
Wings StyleWings Gurme

Wings Travel

Wings Wellness

Wings Active

Bu Hafta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder