25 Temmuz 2011 Pazartesi

Beylerbeyi Çaycısı Ilıca’da! Beylerbeyi Cafe’den Çift Kişilik Balık Sofrası 114 TL Yerine 39 TL! (2 Ay Geçerlidir)

 
Fırsat Bu Fırsat
  • Bu Groupon, Ilıca Beylerbeyi Cafe'de çift kişilik mezgit, çipura veya levrek, salata, iki kadeh şarap veya iki alkolsüz içecekten oluşan balık sofrası sunar.
  • Meşhur Beylerbeyi Çaycısı'nın Ilıca'daki yeni mekanı Beylerbeyi Cafe'yi ziyaret edin!
  • Şık dekorasyonu, keyifli ve seçkin oratmı ile Ilıca Beylerbeyi Cafe'ye uğramadan Çeşme gecelerinize başlamayın!
Nasıl Yararlanırım
  • 25 Temmuz – 25 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.
  • Dilediğiniz kadar Groupon satın alarak kullanabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Bir kişi aynı ziyareti içinde bir Groupon kullanabilir.
  • Groupon’unuzu her gün 21:00 -24:00 saatleri arasında kullanabilirsiniz.
  • Rezervasyon gerekmektedir: 0 232 723 11 22 ve 0 533 255 72 99
  • Groupon kodunuza fırsat bitiminden sonra, kayıtlı olduğunuz e-posta adresinden ve sitedeki "Fırsatlarım" bölümünden ulaşabilirsiniz.

Beylerbeyi Çaycısı Ilıca’da! Beylerbeyi Cafe’den Çift Kişilik Balık Sofrası 114 TL Yerine 39 TL! (2 Ay Geçerlidir)

Yaz gecelerine nasıl başlayacağınızı bilemeyip evinizde kalmaya karar veriyor, vantilatöre sarılıp uyuyor ya da 3 milyonuncu kez televizyonda bir şey olmadığına karar veriyorsanız bu Groupon ile gecenize lezzetli bir başlangıç yapın!

İzmir'in meşhur Beylerbeyi Çaycısı'nın tüm güzelliğini ve samimiyetini alıp Ilıca'nın yaza özgü canlılığına karıştıran yepyeni mekanı Ilıca Beylerbeyi Çaycısı ve Cafe keşfetmeniz için sizleri bekliyor!

Lezzetli mezgit, levrek ya da çipuraları, özenle hazırlanmış salatası ve iki kadeh şarabı ile tam bir balık sofrası sunan Beylerbeyi Çaycısı Ilıca Cafe, sizleri yepyeni, şık ve seçkin mekanında ağırlamaya hazır!

Bildik keyiflerinizi yeni alternatiflerle zenginleştiren Ilıca Beylerbeyi Çaycısı'nda geceye hoş bir yemekle başlabilir, sonra mekanın size sunduğu pek çok keyifli seçenekten biri ile gecenize devam edebilirsiniz. Kısa zamanda müdavimi olacağınız mekan sizlere şık barı, lezzetli mutfağı ve Beylerbeyi Çaycısı'nın olmazsa olmazı nargile çeşitleri ile hizmet veriyor!

İzmir Beylerbeyi Çaycısı'nda alıştığnız ne varsa Ilıca'da da çok daha fazlasını keşfetmek isterseniz bu Groupon'u kaçırmayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder