Mövenpick Hotel Istanbul, çikolata yapmanın sırrını 16 Nisan 2011 tarihinde düzenleyeceği Paskalya Çikolataları Yapımı kursunda meraklıları ile paylaşıyor. Pastane Şefi Veli Gezgin tarafından, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta; çikolata eritme, saklama ve işleme ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolatadan Paskalya yumurtası yapımı öğretilecek.
Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Sevimli görüntüsü ve baştan çıkarıcı tadı ile Paskalya çikolataların yapımını öğrenmek, çocuklarına ve dostlarına tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler 0212 319 29 29’u arayıp kayıt yaptırabilirler.
Paskalya çikolataları kursu, kişi başı KDV dahil, 95 TL’dir.
Kaynak: Food in Life Gastronomi Yayınları
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder