23 Mayıs 2011 Pazartesi

Pizza Hut firsati

Pizza Hut, evlere serviste cazip bir promosyon sunuyor. 3 büyük boy pizza sadece 33 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Acılı, Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Dört Mevsim, İtalyan Mucizesi, Sebze Supreme pizzalarda geçerli olan bu avantajı kaçırmayın.

Sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir sofrada buluşmak ve bu yemeği pizzayla taçlandırmak istiyorsanız, Pizza Hut’ın evlere servisteki promosyonunu kaçırmayın. Pizza Hut’ta evlere serviste 3 büyük boy pizza 33 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. 10 kişiye yetecek bu ziyafet için 444 6 555’i aramanız yeterli.



Pizza Hut’ın bu özel promosyonu Acılı, Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Dört Mevsim, İtalyan Mucizesi ve Sebze Supreme pizzalarda geçerli. 10 kişilik davetli listeniz için lezzetli bir sofra hazırlamak istiyorsanız pizzalardan seçiminizi yapın ve Pizza Hut’ı arayın.


Pizza Hut hakkında:

Pizza Hut, 1958 yılında Kansas, Wichita’lı iki kolej öğrencisinin başlattığı pizza girişimi ile ortaya çıkmış ve o günden bu yana dünyanın en başarılı pizza restoran zinciri olarak tüm dünyaya yayılmıştır. Pizza Hut, 25 milyar dolarlık pizza sektörünün lideri olarak değerlendirilmektedir. KFC, A&W All-American Food, Taco Bell ve Long John Silvers gibi restoranları bünyesinde barındıran dünyanın en büyük restoran sistemi YUM! Brands’in bir parçası olan Pizza Hut, yalnızca ABD’de 7.500 tesis işletmektedir. Dünyanın farklı yerlerindeki 97 ülkede ise 5600’ün üzerinde restoranı bulunmaktadır. Pizza Hut, müşteri beğenisine uygun yeni ürün ve hizmetler oluşturmak konusunda sürekli kendini geliştirmektedir.

Türkiye’deki ilk restoranını 1989 yılında Ataköy Galleria şubesi ile açmış olan Pizza Hut, 2000 yılına kadar bir Tricon işletmesi olarak çalışmış, 2000 yılının Ocak ayında Turkent A.Ş.’nin Pizza Hut isim hakkını satın almasıyla yeni bir yapılanma dönemine girilmiştir. Pizza Hut bugün İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Muğla ve Adana’daki toplam 45 restoranıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder