28 Mayıs 2011 Cumartesi

DONDURMALI MILFOY

Malzeme

6 adet İGLO Milföy, istediğiniz çeşitte dondurma, süslemek için eritilmiş çikolata (çikolatalı glazür) veya pudra şekeri

Yapılışı

İGLO Milföyü derin dondurucudan çıkarıp çözülmesini bekleyin. Daha sonra yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye İGLO Milföyleri yerleştirip önceden ısıttığınız 170-180 derecelik fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Ardından fırından çıkarıp soğumasını sağlayın. Derin dondurucudan dondurmayı çıkarıp 2-3 dk oda ısısında bekletin. İGLO Milföyü yavaş bir şekilde ikiye ayırın. Dondurma kaşığı ile dondurmanızdan alın. Yarıya ayırdığınız İGLO Milföyün üzerine koyun. Diğer yarısını da üzerine kapak yapın. Kalan 5 adet İGLO Milföye de aynı işlemi uygulayın. Eritilmiş çikolata veya pudra şekeri ile süsleyip bekletmeden servis edin.

Kaynak:lezzetibol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder