24 Şubat 2011 Perşembe

Simdi Party Bucket Zamani!

Tüm dünyanın en çok beğenilen ve tercih edilen tavuk restoran zinciri KFC, şimdi “Party Bucket” ile kovada tavuk keyfini artırıyor. Zengin içeriğiyle partileri renklendirecek “Party Bucket” tavuk severlerin gözdesi olmaya aday!

KFC, kovada tavuk tutkunlarının beğenisine sunduğu yepyeni menüsü “Party Bucket”ın birbirinden harika lezzetleri ile çıldırtmaya hazırlanıyor! 10 parça Hot Wings, 10 parça Crispy Strips, 5 parça But, 5 adet Biscuit ve 1 litre Coca Cola’dan oluşan zengin içerikteki Party Bucket sadece 34 TL. Party Bucket ile KFC severler, partileri, vazgeçilmez KFC lezzetinde doya doya yaşayacaklar.

Dünyada toplam 109 ülkede, 15 binden fazla restoranla, her gün yaklaşık 12 milyon müşteriye hizmet veren KFC, hiçbir işlemden geçirilmemiş % 100 taze tavuk etinden aldığı lezzetini özel basınçlı kızartma yöntemi kullanarak müşterilerine servis ediyor. 11 baharatlı, gizli tarifli tavuk lezzetleriyle tüm dünyanın en sevilen tavuk restoran zinciri olan KFC, 1930’larda ABD’de kurulan ilk restoranından bugüne bir lezzet klasiği halini aldı.

TURKENT GIDA A.Ş.

Turkent A.Ş., Süzer Grubu’nun, KFC ve Pizza Hut Türkiye’de franchise haklarını elinde tutan, 2011 yılı Ocak itibariyle toplam 103 restoranı başarı ile yöneten iştiraklerinden biridir.

Kentucky Fried Chicken (KFC)’nın ilk restoranı, Süzer Grubu’nun iştiraki olan Turkent A.Ş. tarafından 1989 yılında açılmıştır. KFC restoranları, İstanbul, Ankara, Izmir, Kocaeli, Bursa, Eskişehir ve Dalaman’dan sonra Balıkesir’de hizmet vermektedir.

Pizza Hut’ın ise ilk restoranı 1988 yılında Ataköy Galleria’da açılmıştır. 2000 yılı Ocak ayında, Turkent A.Ş., Pizza Hut restoranlarının Türkiye franchise haklarını satın almıştır. Pizza Hut restoranları, İstanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Eskişehir ve Dalaman’da hizmet vermektedir.

KFC & Pizza Hut restoranlarının kalite standartlarına uygunluk derecesi Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki restoranlar içinde, ana kuruluş YUM’ın bağımsız denetim şirketlerinin uyguladığı Champs programına göre, ilk üç sıra içerisinde yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder