23 Şubat 2011 Çarşamba

Mehtap Alya ile hizli kahvalti

Mehtap, en son teknoloji ürünleri mutfaklara taşımaya devam ediyor. Mehtap “Alya” tost makinesi evlerin vazgeçilmezi haline geliyor, okula giden miniklere, işe gitmeden evde birbirinden lezzetli tostlar hazırlamak isteyenlere hem hızlı hem sağlıklı kahvaltı olanağı sunuyor.

DÜNYANIN önde gelen mutfak eşyası üreticilerinden Mehtap, sağlık kalite ve estetikten ödün vermeksizin geliştirdiği ürün yelpazesiyle sektördeki liderliğine hız kesmeden devam ediyor. İlklerin öncüsü Mehtap, “Alya” tost makinesi ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Sabah, öğle ya da akşam günün her saati farklı amaçlar için kullanılabilecek Mehtap Alya tost makinesiyle artık tost yapmak ayrı bir keyfe dönüşüyor. Sabah kahvaltılarında çocuklarınızı okula yollamadan önce, öğleden sonra ofisinizde küçük molalarda, okul sonrası çocuklarınıza ya da gece karnınız acıktığında Mehtap Alya ile ister ekmek üzeri kaşar-sucuk yapın, ister pizza dilimi ısıtın isterseniz dilediğiniz gibi lezzetli tostlar hazırlayın.

Çıkarılabilen ve kolay temizlenen yapışmaz özellikli döküm ısıtıcı plakalar Alya’nın çok fonksiyonel alt yapısını güçlendiriyor. Alya’nın ısıya dayanıklı tutma sapı ve kaymayı önleyen lastik ayaklar da güvenli bir kullanım sağlıyor.

Mutfakta kalite ve güvenin simgesi olan Mehtap’ın fonksiyonel olduğu kadar rahat ve güvenli kullanım kolaylığına sahip “Alya” adlı ürünüyle mutfaklarda yeni bir dönem başlıyor.

Satış Fiyatı : 62.40 TL

Editöre Not:

Dünyanın önde gelen mutfak eşyası üreticilerinden olan Mehtap, 1960 yılında sektöre girerek 1974 yılında Firuzköy’de yaptırmış olduğu tesisi ile Türkiye’de ilk defa Teflon kaplı ürünlerin üretimine başlamıştır. Mutfak eşyaları sektöründe ilklerin öncüsü olan Mehtap, Teflon kaplı ürünler yanında, emaye ve çelik ürünlerin üretiminin de öncülük yapmıştır. Ayrıca Du Pont Teflon’un Türkiye’de lisanslı ilk kullanıcısıdır. 1994 yılında Selçuklu Holding bünyesine dahil olan Mehtap, artan talepler doğrultusunda Samandıra’daki yeni fabrikasına taşınmış; yeni teflon kaplama tesisleriyle birlikte kapasitesini ve kalitesini artırarak hizmet vermeye devam etmiştir. Mehtap 2005 yılında inşasını bitirdiği yeni binaları ve teknolojik makine ve ekipmanları ile dünyanın en kaliteli teflon kaplama ürünlerini üreten firmalardan biri olmuştur. Bugün sahip olduğu sistemlerle teflon kaplama çeşidinin her türlüsünü yapabilecek duruma ulaşan Mehtap bu sistemlerle birlikte kendisinin geliştirdiği multi-micron teknolojisi ile ürünlerinin kalite ve güvenilirliğini en üst seviyeye çıkarmıştır. Mehtap bugün Maldiv Adaları’ndan ABD’ye ve Arjantin’e; Senegal’den Rusya’ya dünyanın her noktasına yaptığı ihracatlarla dünya ülkelerinde de sektör içerisinde bilinen ve tercih edilen bir marka olmuştur.

www.mehtap.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder