23 Şubat 2011 Çarşamba

Bosch, Istanbul Gastronomi Festivalinde...

Bosch, 17 – 20 Şubat 2011 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve
Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek, dünyanın dört bir yanından aşçıların buluştuğu İstanbul Gastronomi Festivali’ne stant açıyor. Lezzetli festivalde, sıkma, yoğurma, kıyma çekme gibi birçok fonksiyonu kompakt yapısında bir araya getirmesiyle mutfaktaki kahramanların sağ kolu olan Bosch mutfak makineleri ile
hamur açılıp, makarna yapılacak. Bosch’un profesyonel el blenderi
tanıtılacak ve espresso makineleri ile çeşit çeşit kahve ikram edilecek.

Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, bu yıl, 9. kez Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından 17 – 20 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde gerçekleştiriliyor. “Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri de bu lezzetli festivale, en usta aşçıların sağ kolu niteliğindeki yenilikçi ürünleri ile katılıyor. 25 ülke, on binlerce yerli ve yabancı şef ve dünyaca ünlü jürilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde, mutfak profesyonellerine, Bosch Ev Aletleri’nin çok fonksiyonlu mutfak makinesi profesyonel MUM serisinin yanı sıra MSM75PRO Professional El Blenderi tanıtılacak. Ayrıca, Bosch TCA5809 ve TCA5201 espresso makineleri ile kahve servisi yapılacak.

Bosch mutfak makinesi, usta şeflerin de hayatını kolaylaştırıyor
Bosch mutfak makinesi MUM86 Professional’ın hamur yoğurma başlıkları ile istenen kıvamda hamur elde ediliyor. Kıyma çekme fonksiyonu da, kıymanın evlerde hijyenik ve güvenle bir şekilde hazırlanabilmesini sağlıyor. Makineye monte edilen narenciye sıkacağı aparatı ile ayrıca taze, lezzetli meyve suları hazırlanabiliyor. Çırpma uçları ile her türlü malzeme çırpılıp karıştırılabiliyor, rendeleme diskleri ile havuç, salatalık doğranabiliyor, peynir rendelenebiliyor. Cam blenderi ile milkshake gibi içekler yapılabiliyor. Tüm dilimleme ve doğrama işlemlerinin muntazam ve aynı kalınlıkta yapılmasını sağlayarak güzel görünümlü, iştah açıcı yemeklerin hazırlanmasına da destek oluyor. Kompakt yapısı sayesinde kolaylıkla kullanılabiliyor, güvenlik donanımları herhangi bir kaza riskini önlüyor.

Bosch blender ile mutfakta hayat çok rahat
Bosch Professional El Belenderi, mutfaklara kattığı siyah şıklığının yanında, normal ve turbo ayarında dahi güçlü ve sessiz çalışma özellikleri ile mutfaktaki en büyük yardımcınız. MSM75PRO Professional El Blenderi’nin sos, çorba, kremalar ve yumurta beyazı köpürtmek için özel tasarlanmış profesyonel köpürtme ayağı, Türkiye’de sadece Bosch tarafından geliştirilmiş bir özellik. Bosch’un uzun ömürlü ve özel tasarımlı ön paneli, sıkışık mutfaklarda dahi hareket özgürlüğü sağlayan burgulu kablo sistemi ile birleştiğinde mutfaklarda profesyonellerin yemek pişirme deneyimini yaşatıyor. Ayrıntılara önem veren Bosch’a özel olan kablo, telefon kablosu gibi, 2 metreye kadar uzayabiliyor ve istenilen yere götürülebiliyor. Bırakıldığında otomatik olarak geri toplanan kablo böylece blenderin arkasından sarkıp yemeklerin içine girmiyor ve mutfaktaki küçük sakarlıkları rafa kaldırıyor. 4 kanatlı bıçağı sayesinde çok amaçlı olarak kullanılabilen ikinci blender ayağı ise çok daha hızlı ve etkili parçalama özellikleri ile buz kırmak için bile en ideal seçeneği sunuyor. Ergonomik tasarımı ve soft-touch tutacağı sayesinde kolay kullanıma olanak veren Bosch Professional El Blenderi, sıçramayı önleyen ve tek tuşla kolayca çıkarılabilen blender ayağı, aynı zamanda asma kolaylığı da sağlayan kablo sarma klipsi, kapaklı ve ölçekli karıştırma kabı ile de hayatı bir hayli kolaylaştırıyor.

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı varsa, Bosch’un da profesyonellere ikramı var
Bosch TCA5809 “Benvenuto Classic” Espresso Makinesi, evinizin konforunda leziz aromalı kahveler yapıp sevdiklerinizle paylaşmanız için sizi bekliyor. Geliştirilmiş pişirme tekniği ile mükemmel kahve tadını ve paylaşılan sevginin heyecanını her fincanda aynı kalitede sunuyor. Özel süt köpürtme sistemi (otomatik cappucino aparatı) ile dilerseniz krema kıvamında süt köpürtebiliyor, kahvenizin sertliğini tam damak zevkinize uygun biçimde ayarlayabiliyorsunuz. Böylece hem siz hem de sevdiklerinizin hoşlandığı capuccino’dan latte’ye, macchiato’dan americano’ya çeşit çeşit kahveyi kolayca hazırlayabiliyorsunuz. Bosch TCA5201 “Benvenuto Classic” Espresso Makinesi, mükemmel tatlar ve aromalarla hayata keyif, siyah rengi ve göz alıcı tasarımıyla ise mutfaklara şıklık katıyor. Her iki makine de sahip oldukları Aroma Whirl Plus System özelliğinin sağladığı güçlü dairesel hareketler sayesinde tüm kahve granüllerinin suyla temas etmelerine ve değerli aromalarını suya bırakmalarına olanak tanıyor. Bu sayede her çeşit kahve, tam kıvamında hazırlanıyor. İşte Bosch da festival boyunca bu iki makineden çıkan eşsiz lezzetler ile katılımcılara hatırı 40 yıl silinmeyecek kahve ikramları yapıyor.


“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”
Daha detaylı bilgi almak isteyen tüketiciler, Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri Bosch Çağrı Yönetim Merkezini arayabilirler (444 6 333) www.bosch-home.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder