24 Şubat 2011 Perşembe

Feast

Dondurulmuş gıda sektörünün öncü isimlerinden Feast, “Premium” ürün ailesine ait
Premium İnce Patates Çubukları, Premium Acılı Elma Dilim Patates ve Premium Çıtır Dilim Patates’in ardından benzersiz lezzetiyle öne çıkan “Peynirli Çubuklar” ile hayatı kolaylaştıran lezzetlerle sofraları şenlendiriyor.


Zengin dondurulmuş gıda ürün çeşidiyle tüketicinin hayatını kolaylaştıran Feast, üç farklı patates çeşidi ve peynir çubuklarından oluşan Premium ürün ailesiyle de farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. Premium Çıtır Dilim Patates, Premium İnce Patates Çubukları ve özel acılı sos kaplamalı Premium Acılı Elma Dilim Patates olmak üzere üç farklı çeşide sahip olan Premium ürünlerin yanı sıra benzersiz lezzetiyle beğeni toplayan özel baharatla kaplı mozzarellalı Peynirli Çubuklar’la da tüketiciye hızlı ve bir o kadar da lezzetli sofralar hazırlama imkanı sunuyor.

Feast Premium Patatesler

Restoranların burger, tavuk veya sandviç menülerinin vazgeçilmezi olan patatesler Feast’in Premium Patates ürünleriyle sofralara geliyor. Feast tarafından hazırlanan Premium Çıtır Dilim Patates, Premium İnce Patates Çubukları ile Premium Acılı Elma Dilim Patates pratik ve hızlı hazırlanması kadar lezzetiyle de ana yemeklerin yanında veya atıştırmalık olarak patatesi ziyafete dönüştürüyor. Feast Çıtır Dilim Patates fritözde kızartılarak, Feast Premium İnce Patates Çubukları ve Acılı Elma Dilim Patates ise diğer Feast patates çeşitleri gibi fırınlanarak ya da kızartılarak servis edilebiliyor.

Feast Peynirli Çubuklar

Benzersiz tatlar sunmaya devam eden Feast, lezzetiyle büyüleyen mozzarella peynirinin özel bir baharat karışımı ile kaplanmasıyla oluşan Feast Peynirli Çubuklar’ı peynir sevenlerle buluşturuyor. Sadece 2 dakikada fritözde kızartılarak hazırlanan Feast Peynirli Çubuklar, ana yemeklerin yanında veya atıştırmalık olarak sofralara geliyor. İsteğe bağlı olarak alternatif soslarla da servis edilebilen çıtır çıtır Peynirli Çubuklar yeni lezzet arayanlara özel bir seçenek sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder