22 Şubat 2011 Salı

Selva profesyonellerle bulustu

Türkiye’de makarna pazarının yenilikçi markası Selva, 46 ülkeden 400 firmanın katıldığı Anfaş Food Product’a yeni bir soluk getirdi. 2011 yılı yeniliklerini ve hedeflerini fuar ziyaretçileriyle paylaşan Selva, satış ekibinin de gayretli çalışmalarıyla birçok bağlantı gerçekleştirdi. Ayrıca yaptığı makarna şovlarıyla da katılımcılara keyifli anlar yaşattı.


18. Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı Anfaş Food Product, Antalya Expo Center’da 16 -19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi. Türkiye makarna pazarında önemli başarılar elde eden Selva, fuarda yeni ürün gamları ve kampanyalarıyla dikkat çekti. 2011 yılı yeniliklerini ve hedeflerini fuar ziyaretçileriyle paylaşan Selva, dünyanın 46 ülkesinden 400 firmanın katıldığı Anfaş Food Product’a yeni bir soluk getirdi.

Geleneksel lezzetlerimizi yeniden yorumlayarak sofralara renk getiren Selva, Antalya Food Product’ta Sade makarna ve Anadolu Lezzetleri ile ön plana çıkarken, 2010 yılına damgasını vuran Şipşak Makarna ile de tüketicilerinin vazgeçilmezi oldu.

Selva Standına Yoğun İlgi

Fuara katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Vali Vekili Mehmet Seyman, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Gencer, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak Selva standını ziyaret ederek Anadolu Lezzetleri’ni tattılar.

Ayrıca fuar boyunca Selva standında Executive Chef Barış Taner makarna tadım ve gösterisi yaparak katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Özellikle “Anadolu Lezzetleri” ve “Şipşak Makarna” katılımcılar tarafından beğeni toplarken fuar süresince Selva standının önünde uzun kuyruklar oluştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder