24 Şubat 2011 Perşembe

Schlotzskys pizzalari

Pizza zenginliği artıyor, büyük boy ilk kez satışa çıkıyor…

İstanbul’un sağlıklı ve hafif sandviç markası Schlotzsky’s, tek boy olan pizza menüsüne ilk defa büyük boy pizza katıyor. Schlotzsky’s restoranlarında “tanışma fiyatı” ile satışa sunulan büyük boy dört kişilik pizzalar 19.90 TL ile 21.90 TL fiyatları arasında 15 Şubat 2011 tarihinden itibaren satışa sunuluyor.

Tüm dünyadaki 500’ü aşkın restoranında en sağlıklı yiyecekleri sunan, kızartılmadan hazırlanan ürünleriyle sağlıklı ve hafif menüler yaratan Schlotzsky’s, menüsündeki küçük boy pizzalara Türkiye’de ilk kez büyük boy pizzayı ekliyor. Menüsünde bulunan sekiz farklı pizza çeşidinin dört kişilik büyük boy pizzaları 15 Şubat 2011 tarihinden itibaren tüm Türkiye’deki Schlotzsky’s restoranlarında satışa sunuluyor.

En kaliteli malzemeler

Schlotzsky’s pizzalarında birbirinden lezzetli rende parmesan ve mozzarella peynirleri yanında pepperoni, mantar, dilimli siyah zeytin, yeşil dolma biber, karemelize soğan, domates ve güneşte kurutulmuş domates pesto sos, grill tavuk göğüs eti, jalapeno biberi, kırmızı soğan ve Texas Barbeque sos gibi en kaliteli malzemeler kullanılıyor.

Menüsünde ; Original Special, Üç Peynir & Domates, İtalyan Deluxe, Akdeniz, Barbeque Tavuk & Jalapeno, Duble Peynir & Pepperoni, Vegetarian Special ve Pepperoni & Mantar seçeneklerinin bulunduğu Schlotzky’s pizzaların dört kişilik büyük boyları ise şimdilik Barbeque Tavuk & Jalapeno, Duble Peynir & Pepperoni, Vegetarian Special ve Margherita seçenekleri ile sunulacak.

Dört kişilik büyük boy pizzaların tanışma fiyatları 19.90 TL ile 21.90 TL arasında oldukça rekabetçi bir fiyat ile satışa sunulacak.

Pizza Fiyat Tablosu

* Barbeque Tavuk & Jalapeno : 21.90 TL
* Duble Peynir & Pepperoni : 21.90 TL
* Vegetarian Special : 19.90 TL
* Margherita : 19.90 TL

Schlotzsky’s Hakkında:
Schlotzsky’s, 1971 yılında ABD’nin Texas eyaletindeki Austin kentinde tek bir restoranla ve tek bir sandviçle, yani eşsiz “The Original” ile hizmet vermeye başladı. Franchise sistemiyle büyüyen Schlotzsky’s, bugün başta ABD olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde 500’den fazla restoran ile faaliyet gösteriyor. Eşsiz bir tada sahip sıcak sandviçler, Schlotzsky’s’in en önemli özelliği olarak öne çıkarken, restoranlardaki menüler de günlük olarak pişirilen formülü gizli özel sandviç ekmeğine dayanıyor.

1996 yılında Master Lisansör firma K.B.O. Gıda Tur. San. ve Ltd. Şti. tarafından Türkiye’ye getirilen Schlotzsky’s, Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de olmak üzere toplam 10 restoran ile hizmet veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder