23 Şubat 2011 Çarşamba

Okan Bayulgen Objektifinden Ozsut

Projeden elde edilen gelir TEGV’e bağışlanacak.

‘Okan Bayülgen’in Objektifinden Özsüt’ projesinin lansmanı, 15 Şubat’ta İstinyePark’ta gerçekleşti

Ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen, Özsüt için deklanşöre bastı ve aramızdan birilerini fotoğrafladı! Çekilen fotoğrafların basına sergilendiği projenin lansmanı 15 Şubat’ta İstinyePark’ta gerçekleştirildi. Fotoğrafların kullanıldığı basılı materyalin satışından elde edilecek gelir, TEGV’e bağışlanacak.

Özsüt markasının ‘sevgi ve mutluluk’ kavramlarını temel alan ‘Okan Bayülgen’in Objektifinden ÖZSÜT’ isimli Sosyal Sorumluluk projesinin ilk lansmanı 15 Şubat Salı günü saat 14.00’da İstinyePark’ta gerçekleştirildi. Çekilen fotoğrafların basına sergilendiği lansman toplantısında Okan Bayülgen, Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu ve TEGV yetkilileri de hazır bulundu.

Proje çerçevesinde ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen, Özsüt şubelerine gelip birbirinden lezzetli Özsüt ürünlerini tadanların yüzlerine yansıyan mutluluğu fotoğrafladı. Bayülgen’in çektiği fotoğrafların kullanılacağı teşekkür kartı ve bloknotlar Özsüt şubelerinde satışa sunulacak. Tüm Türkiye’deki Özsüt mağazalarında satılacak olan teşekkür kartlarının tanesinin fiyatı 1 TL, bloknotların tanesinin fiyatı ise 3 TL olacak. Elde edilen gelir ise, çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla TEGV’e (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) bağışlanacak.

Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu projeyle ilgili görüşlerini: “Biz Özsüt olarak paylaşıma ve dayanışmaya önem veren bir markayız. Markamızın yakaladığı başarının bize verdiği mutluluğu da önce çocuklarla paylaşmak istiyoruz. Elde edilecek geliri çocukların eğitimi için kullanılmak üzere bağışlanacak olan bir Sosyal Sorumluluk projesi geliştirmemizin nedeni, mutlu yarınlar için mutlu gelecek nesiller yaratmamızın gerekliliğine olan inancımızdır. Eğitim de gelecek nesillerin başarılı ve mutlu bireylerden oluşması için kilit faktördür. Bu projede Okan Bayülgen ile çalışmaktan ayrıca gurur duymaktayız.” sözleriyle açıkladı.

Okan Bayülgen ise fotoğraflarıyla katkıda bulunduğu projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Sanatın toplum yararına hizmet ettiği böyle bir projede yer almaktan son derece memnunum. Geleceğe yapılacak en iyi yatırımların başında eğitim geliyor. Özsüt’ün gerçekleştirdiği bu proje de çocukların eğitimine katkıda bulunmayı hedeflediği için hepimizi çok heyecanlandırıyor.”

TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin ise “Özsüt’ün Okan Bayülgen ile birlikte gerçekleştirdiği projeden elde edilecek gelirin vakfımıza bağışlanacak olmasından mutluluk duyuyoruz ve bunun uzun soluklu bir kampanya olmasını diliyoruz. Kurumların çocuklarımızın eğitimine destek olması, onların çocukluklarını güzel yaşamaları ve yarınlara donanımlı hazırlanmalarını sağlayacaktır. Aynı zamanda ses getirecek bu tarz projeler toplum genelinde eğitim konusunda daha duyarlı olmamıza yardımcı olacaktır.” sözleriyle kurumların eğitime katkıda bulunmalarının önemine işaret etti.

Projeyi devam ettirmek sizin elinizde!

Özsüt, www.mutluluktadinda.com adresinde tüm Türkiye’den mutluluğun fotoğraflarını bekliyor!

Özsüt’ün birbirinden lezzetli ürünlerini yerken mutluluğun fotoğrafını çekip, siteye yükleyenler, Okan Bayülgen’in fotoğrafları ile başlatılan bu projeyi devam ettirecek. Siz de çektiğiniz fotoğraflarla projeye katkıda bulunabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder