22 Şubat 2011 Salı

Divan Pub ve Brasserie?lerde Meksika atesi basliyor

Meksika mutfağının karşı konulmaz lezzetlerini Divan farkıyla keşfetmeye hazır mısınız? Özel baharatlarla hazırlanan bu baş döndürücü lezzetler ile Meksika ateşinin sizi de sarmasını istiyorsanız 24 Şubat tarihinden itibaren Divan Pub ve Brasserie’leri ziyaret edebilirsiniz.


Çok özel lezzetleri üstün hizmet anlayışı ile sunan Divan Pub ve Brasserie’ler 24 Şubat tarihinden itibaren misafirlerini “Meksika Ateşi” ile karşılıyor.

Divan Pub ve Brasserie’lerin yetenekli ve usta şefleri tarafından hazırlanan leziz menüden başlangıç olarak acılı kokteyl sos ile marine edilerek sunulan Karides Ceviche’yi deneyebilirsiniz. Hafif lezzetleri tercih edenler Tortilla basket içinde salsa sos eşliğinde servis edilen Bonfile Salatası’nı veya acılı Sezar Sos ile farklılaşan Meksika Usulü Sezar Salatası’nı tercih edebilirler. Özel Fajita baharatı ile marine edilmiş ızgara bonfile parçaları, soğan, domates, renkli biberler, salsa, guacamole ve ekşi krema sos ile tatlandırılmış Dana Etli Fajitas, Meksika mutfağının Divan usulü muhteşem yorumu…

Orijinal baharatlar ile hazırlanan, farklı lezzetleri ile sizi büyüleyecek Meksika yemeklerinin ardından, tatlı olarak Divan’ın leziz çikolatalı dondurması eşliğinde servis edilen tarçın ve şekerle kaplanmış tortilla, Tarçınlı Çıtır Bunuellos’u mutlaka tatmalısınız.

“Meksika Ateşi”, 24 Şubat tarihinden itibaren Divan Pub ve Brasserie’lerde misafirlerini büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

Divan Brasserie, Kalamış 0216 414 57 03
Divan Pub, Erenköy 0216 386 52 36
Divan Pub, Ataşehir 0216 456 51 10
Divan Pub, Anadolu Hisarı 0216 668 09 25
Divan Brasserie, Bebek 0212 263 29 73

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder