1 Ağustos 2011 Pazartesi

Piola, Yenilenen Menüsüyle Müdavimlerini Bekliyor

İtalyan mutfağının vazgeçilmez mekânı Piola, birbirinden özel yemek alternatifleri ve yenilenen menüsüyle, misafirlerini lezzet yolculuğuna davet ediyor.





Piola, sade, modern atmosferi, eşsiz İtalyan lezzetleri ile fark yaratıyor. Yazın keyfini yeni lezzetleriyle misafirlerine sunan Piola’da, geleneksel pizzaların yanı sıra ev yapımı hamurla odun fırınında pişirilerek hazırlanan pizzalar, İtalyan makarnaları ve salata çeşitleri bulunuyor.

Piola’nın yenilenen menüsünde yer alan, bonfile dilimleriyle hazırlanan yazın en hafif salatası “Calvino”, makarna sevenlerin vazgeçemeyeceği mantar, krema ve Grana Padano peynirli “Pappardelle Cortina”, limon ile sote edilen ve kereviz püresi, mantar ve kuşkonmaz ile servis edilen tavuk göğsü “Pollo Piola”, acı İtalyan salamı ile hazırlanan Napoli tarzı pizza “Pompei”, kabak, ceviz ve dereotunun eşsiz birleşimiyle hazırlanan pizza “Beyrut” ve yazın vazgeçilmez lezzeti vanilyalı dondurma ile doldurulmuş krema topları üzerine, ev yapımı sıcak çikolata sosu ile sunulan “Profiteroles”, sizleri yazın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Piola, en taze yerel ürünleri kullanarak hazırladığı zengin menüsünün yanı sıra, şık ve ferah atmosferi, günün yorgunluğunu unutturacak kokteylleri ve kişiselleştirilmiş servisi ile buluşma noktanız olacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder