25 Ocak 2011 Salı

Rafinera Personal Chef paketleri %50 indirim ile 42,5 TL'ye kapiniza geliyor

Kapınıza gelen yemekler ile kilo vermenin keyfini yaşayın.

Rafinera; beslenme uzmanları ve gurme şefler eşliğinde, sizin tercih ve ihtiyaçlarınıza yönelik günlük menülerinizi size özel olarak tasarlayan ve adresinize teslim eden bir beslenme planı servisidir. Rafinera sistemi ihtiyaç ve hedeflere yönelik kilo verme, sağlıklı beslenme ve formda kalma, vejetaryen beslenmesi, hamile beslenmesi gibi birçok farklı beslenme planları ve sizin besin tercihlerinize göre şekillenmektedir.

Rafinera’nın en ayrıcalıklı paket alternatifi olan Personal Chef paketi, tüm diğer paketlerde olduğu gibi diyetisyen ve gurme şeflerimiz eşliğinde sizi hedeflerinize ulaştırmak üzere kişiye özel olarak dizayn edilir. Personal Chef paketinde sevmediğiniz, yemediğiniz veya hastalık ve alerjilerinizden dolayı menülerinizde olmasını istemediğiniz tüm ürünler paketlerinizden çıkarılarak öğünleriniz tamamen sizin damak tadınıza uygun olarak, mutfakta kendi aşçınız varmış gibi hazırlanır. Dilerseniz yaptırdığınız intolerans testlerine, varsa diyetisyeninizden yada doktorunuzdan aldığınız reçetelere, yoga merkezlerinde tavsiye edilen ayurvedik beslenme önerilerine göre de servis alabilirsiniz. Sabah, öğlen, akşam yemekleri ve atıştırmalık 2 ara öğünden oluşan Rafinera Personal Chef paketiniz kapınıza kadar teslim edilir.

Sunulan her Rafinera beslenme planı sağlıklı ve dengeli beslenme konsepti üzerine kuruludur. Günlük menüler beslenme uzmanlarımız gözetiminde, sizden aldığımız veriler doğrultusunda, günlük almanız gereken kalori miktarları ve bu kalorinin öğün bazındaki yağ, protein ve karbonhidrat değerleri hesaplanarak oluşturulur. Şeflerimiz bu hesaplama ve sizin besin tercihleriniz ile size en uygun lezzetleri oluşturur.
Rafinera servisi "3 ana ve 2 atıştırmalık ara öğün" olmak üzere tüm gün boyunca tüketmeniz gereken toplam 5 öğün yemekten oluşmaktadır. Özellikle kilo vermenize yardımcı olmayı hedefleyen beslenme planlarımız gibi sürekliliğin önemli olduğu durumlarda tam günlük paketlerimizi önersek de, ihtiyaçlarınıza göre daha az sayıda öğün içeren paketlerimizden de faydalanabilirsiniz.
Rafinera mutfağından çıkan her ürün hijyenik koşullarda, mevsiminde ve en taze ürünler kullanılarak hazırlanır. Katkı maddesi, raf ömrü uzatıcı veya koruyucu madde hiçbir ürünümüzde kullanılmamaktadır. Kişiye özel olarak hazırladığımız yemekler pişirildikten sonra chiller'ımızda (şok soğutucu) çok kısa sürede soğutularak bakteri oluşumu engellenir. Chiller'dan çıkan besinler soğuk zincirin bozulmaması için gerekli olan derecede soğuk odalarımızda muhafaza edilir.
Servis ettiğimiz ürünler tamamen sizin kişisel ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmakta ve sizin için pişirilmektedir. Soğuk zincirin bozulmaması için kullandığımız teknoloji gereği Rafinera mutfağından çıkan tüm ürünler soğuk olarak teslim edilir. Yemeklerin ısıtılması gereken durumlarda ısıtma talimatı çok kolaydır ve günlük olarak size yollanacak menülerde belirtilmektedir. İsteğiniz doğrultusunda ısıtabileceğiniz veya soğuk tüketebileceğiniz farklı alternatiflerimiz bulunmaktadır.


Günlük teslimatlar özel bir kurye firması tarafından Rafinera standartlarında gerçekleştirilir. Size özel tasarlanan beslenme paketi her gün istediğiniz adrese önceden belirlediğiniz zaman diliminde ulaştırılır. Taşıma sırasında Rafinera kutularının muhafaza edildiği çantalar yemeklerin taşıma süresince soğuk kalması için özel olarak seçilmiştir.

Rafinera sisteminde bir tanesini yaşam tarzınıza uygun bulacağınız farklı gurme beslenme planları bulunmaktadır.

Beslenme Planlarımız
De-Light: Sağlıklı kilo vermenizi hedefler.
Fit&Well: Sağlıklı bir şekilde formda kalmanızı hedefler.
Mom-to-be: Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi sağlarken, sizin ve bebeğinizin en doğru biçimde beslenebilmesini hedefler.
Vegetarian: Hayvansal gıda tüketmemenize rağmen, vücudunuzda vitamin/mineral eksiği olmamasını hedefler.
Detox: Toksinlerden arınmanızı hedefler.
Personal Chef: Çok özel besin tercihlerinize, doktor veya diyetisyeninizden gelen listelere, yaptırdığınız besin intolerans testlerine uygun olarak hedeflerinize yönelik günlük beslenmenizi planlamayı hedefler. (Personal Chef beslenme planı hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen paket alternatiflerimizi inceleyiniz.)

* Beslenme planları hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen üzerlerine tıklayınız.

Rafinera sisteminde besin tercihlerinize göre 4 farklı paket alternatifi bulunmaktadır. Rafinera servisi kişiye özel olarak belirlendiğinden, günlük menüleriniz içerisinde olmasını istemediğiniz, sevmediğiniz veya hastalık/alerji gibi durumlardan dolayı tüketmediğiniz ürünleri belirtmeniz durumunda bu ürünler besin tercihleriniz olarak sistemimize işlenir ve menülerinizde yer almaz.

Paket Alternatifleri
Business Line Basic (Besin tercihsiz)
Business Line (1-2 besin tercihli**)
Premium Line (3-10 besin tercihli**)
Personal Chef (11+ besin tercihli**)

**Besin tercihleri: Rafinera menüleri oluşturulurken sizin hastalık/alerjilerinizden dolayı veya sevmediğiniz için tüketmediğiniz besinler menülerinizde kullanılmamaktadır. Menülerinizde olmamasını istemediğiniz her ürün besin tercihinizdir.

http://ping.fm/FAV4t

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder