29 Eylül 2010 Çarşamba

Nişantaşı Retro Cafe’de ağızlara layık Cajun Chicken Basket (Panelenmiş Tavuk Parçacıkları Sepeti) ve 1 adet 50’lik bira 24 TL yerine sadece 13 TL



  • Bir masada kişi sayısı kadar fırsat kuponu kullanılabilir.
    Rezervasyon gerekli değildir.
    Bu fırsattan 1 ay boyunca istediğiniz gün ve saatlerde yararlanabilirsiniz.
    Bu fırsat başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    Lütfen servis elemanlarını unutmayınız. Verilen hizmetten memnun kaldığınız takdirde, toplam ücret üzerinden servis ücreti bırakmayı ihmal etmeyiniz.
    Her türlü soru ve sorunlarınız için destek@yiyomiciyom.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

    Nişantaşı’nın göbeğinde ferah bir esinti… Pembeyle morun buluştuğu, oturanın içine gömüldüğü ve hiç kalkmak istemediği bir rahatlık sağlayan koltuklarıyla apayrı bir havası olan, günün hangi saatinde giderseniz gidin, güler yüzlü servis elemanlarıyla sizi karşılayan ve büyük bir özenle yer gösterip rahat ettiren sevimli mi sevimli bir yer burası.
    Nişantaşı’nın kalabalığından kaçıp, kafa dinlemek isteyenler için ideal bir yer.
    Peki ama menüde neler var?
    Sıcak mı sıcak başlangıçlar,güne zinde başlamamızı sağlayan kahvaltılıklar, formumuzu korumak için sağlıklı diyet menüsü, enfes salatalar ve makarnalar, dünya mutfağından seçme kocaman porsiyonlardan oluşan ana yemekler, ağzımıza layık tatlılar(cheesecake’ini özel olarak tavsiye ederiz.)‘dan oluşan geniş menüsü ve tecrübeli şefleriyle dünya lezzetlerini tabağımıza getiriyor Retro Cafe.
    İyi de madem bu kadar çeşit var, neden Panelenmiş Tavuk Parçacıkları Sepeti?
    Biz de Retro Cafe’nin şefine tam da bu soruyu yönelttik. Şef bu soruyu oturun da size ikram edeyim diyerek cevapladı. Gördüğümüz manzara süperdi. Kocaman bir hasır sepette çıtır çıtır tavuk parçacıklarının yanında, yine çıtır çıtır elma dilim patates ve ona en yakışan çıtır tavuğun olmazsa olmazı honey mustard sos. Şef, müşterimize en çok tercih edilen yemek çeşidimizi sunmak isteriz ve tabii ki de en doyurucu olanını...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder