29 Eylül 2010 Çarşamba

10.10.2010 Pazar günü saat 10'da 10 TL'ye Boğaz manzaralı muhteşem bir kahvaltıya var mısınız?

 
Şehrin renkli simalarına ev sahipliği yapan gece kulübü ve muhteşem manzaralı restoranıyla ünlenen Garden 74, 10.Ekim.2010 Pazar günü sizleri muhteşem bir kahvaltıya davet ediyor. Tam 10 çeşit kahvaltılıktan oluşan muhteşem kahvaltı tabağı ve yanında sınırsız çaydan oluşan ağızlara layık menü 30 TL yerine sadece 10 TL’ye.
  • Neleri bilmeliyim?



    • Bu fırsat, Garden 74'ün 10.Ekim.2010 Pazar günü sunacağı menü için geçerlidir.
    • Aldığınız kuponla kişi başı 30 TL olan muhteşem kahvaltı için sadece 10 TL ödemiş olacaksınız.
    • Masadaki kişi sayısı kadar kupon kullanılabilir.
    • Bu fırsattan istediğiniz kadar alabilir, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve ailenizle hoş bir Pazar kahvaltı sofrasını sadece 10 TL’ye paylaşabilirsiniz.





    10.Ekim.2010 saat 10:00’da 10 çeşit kahvaltıyla, Garden 74’teyiz. (Sınırlı sayıda katılımla)
    Düğün, davet, iş yemeği, gece klübü gibi pek çok kapasitede hizmet sunan Garden 74, romantik bir akşamdan arkadaşlarla eğlenceye, aile toplantılarından iş yemeklerine kadar her durumda Boğaz manzarası ve sunduğu seçkin hizmetle yanınızda.
    Böylesine keyifli, manzaralı bir mekanda ağız tadınıza uygun bir türk kahvaltısının olduğu bir Pazar sabahını düşleyin. Bu kahvaltı sofrasından herkes memnun kalkacak.
    Ortaköy’den Balmumcu’ya çıkan o daracık yılan gibi yokuşun ortalarında bir yerde, Boğaz’a hakim konumuyla deniz manzarasını ve İstanbulun bütün güzelliklerini ayağımıza sunan Garden 74, yazın ve bahar aylarında bahçesinde, kış aylarında ise iç mekanında sizlere unutulmaz deneyimler yaşatıyor. İç mekânın dekorasyonu bu sene özel tasarımcılarla çalışılarak yenilenen mekan, beyazın çarpıcı sadeliğiyle rahat bir ortam sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder