4 Mart 2011 Cuma

Rose Marine Cihangir

Cihangir’in yeni gözde mekanı Rose Marine, kış ortasında Foça’nın en güzel koyunda bulunan Mambo Beach Club haftası ile içinizi ısıtacak! İzmir merkeze 40 dk. mesafede yer alan Foça Mambo Beach Club, iki tepenin ardında kalan eşsiz bir koyda Ege’nin en güzel denizini kucaklıyor.

Foça deyince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club’ın konsepti, daha yaz gelmeden Rose Marine Cafe’yi etkisi altına aldı bile… 21 Şubat-5 Mart 2011 tarihleri arasında bu mükemmel beach club deneyimini, şehrin göbeğinde Cihangir Rose Marine’de yaşayabilirsiniz.

Rose Marine, 21 Şubat itibariyle Mambo Beach Club havasına bürünüyor. Mambo Beach Club’a özel yemek ve kokteyl menüsü, Mambo Beach Club fotoğrafları, size kendinizi sahilde hissettirecek palmiyeler Rose Marine’i donatacak. İki hafta devam edecek bu benzersiz etkinlik 05 Mart 2011 Cumartesi akşamı yapılacak Beach Party ile kış ortasında yazı yaşayan ender insanlardan biri olma şansını yakalayın.

Rose Marine Cafe&Restaurant&Bar Cihangir
Rose Marine, Cihangir’e yeni bir soluk getirmek için yola çıktı. Amacı, bu semtin kendine has dokusu ile entegre kalarak yeni bir şeyler sunmak.

Rose Marine, yeni ancak geleneksel, dinamik ancak uzun soluklu olmaya aday bir mekan. Burada keşfedilecek çok şey var.

Kaynak:gurmerehberi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder