3 Mart 2011 Perşembe

Dogal keci peyniri

Antalya’daki Rani Çiftliği’nde ‘Çiftlikten Çatala’ anlayışıyla üretilen doğal peynirler, Rani Peynir-Organik mağazasında doğal lezzet severler için satışa sunuluyor. Birbirinden çeşitli ithal peynirleri doğal yollarla sofralara taşıyan Rani Çiftliği’nin ürettiği vitamin deposu keçi peyniri, formuna dikkat edenlerin birinci tercihi oluyor.

Rani Çiftliği’nde taze keçi sütünden üretilerek sofralara taşınan keçi peyniri, keçi kelle peyniri, keçi gouda ve taze keçi peynirleri çeşitleriyle beğeniye sunuluyor. Kalsiyum, protein, vitamin A, vitamin K ve fosfor bakımından zengin olan keçi peynirleri, yağlı ve aromalı bir yapıya sahip olmasına rağmen inek sütü peynirlerine göre daha az kalori içerdiği için formuna dikkat edenlerin öncelikli tercihi oluyor. Ayrıca kolay sindirimi sayesinde laktoz intolerans hastaları ve inek sütüne alerjisi olanlar için de farklı bir çözüm sunuyor.

Akaretler’deki Rani Peynir-Organik mağazasında her daim taze ve doğal peynirleri bulabilir, her sabah sunulan açık büfe kahvaltıda şehrin ortasında doğallığı yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Food in Life Gastronomi Yayınları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder