30 Eylül 2010 Perşembe

İstiklal Caddesi Charly Temmel'de George Clooney'nin tercihi enfes Nespresso çeşitlerinden biri, dilediğiniz bir top dondurma eşliğinde nefis Elmalı Tart 18 TL yerine 9 TL. (3 Ay Geçerli)

    • Bu fırsat ile İstiklal Caddesi'nde yer alan Charly Temmel'de Cappucino, Cafe Macchiato, Cafe Latte, Iced Cappucino çeşitlerinden dilediğiniz bir Nespresso'yu ve dilediğiniz bir top dondurma eşliğinde enfes Elmalı Tart'ınızı 18 TL yerine 9 TL'ye alabilirsiniz.
    • Elmalı tartınıza eşlik edecek Charly Temmel'in dünyaca ünlü dondurma çeşitlerini aşağıda bulabilirsiniz.
    • Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alıp, arkadaşlarınıza hediye edebilir veya beraber kullanabilirsiniz.
    • Fırsat kodunuz 27 Aralık 2010 tarihine kadar geçerlidir.
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • Bu fırsatı haftanın dilediğiniz herhangi bir günü kullanabilirsiniz.

29 Eylül 2010 Çarşamba

Valibey Kebap & Künefe



  • Sadece yemeksepeti.com'da kampüslerden verilen siparişlerde tüm ürünler %10 indirimli!

Burger King, Şaşkınbakkal

  • Sadece yemeksepeti.com'da herhangi bir menü alana 6'lı King Nuggets 3,5 TL fark ile!
  • Sadece yemeksepeti.com'da tüm kampüslerde '2 Tendercrisp Menü' veya '2 Tendercrisp Spicy Menü' veya 'Tendercrisp Menü + Tendercrisp Spicy Menü' alana King Chicken + Soğan Halkaları bedava! Promosyondan yaralanmak için lütfen ürünü Kampüs Menüleri başlığı altından seçiniz.

Kuruçeşme Matizz'de Doya Doya Yemek ve Vur Patlasın Çal Oynasın Eğlence

  • Bu fırsat 1 Ekim - 15 Kasım 2010 tarihleri arasında her gün geçerlidir.
    Bir masada kişi sayısı kadar kupon kullanılabilir.
    Kuruçeşme Matizz'e gitmeden önce lütfen rezervasyon yaptırınız.

    Akşam Yemeği Menüsü

    Başlangıçlar : Söğüş tabağı, Haydari, Köz Patlıcan, Yoğurtlu Semizotu, Kısır, Zeytinyağlı Enginar, Zeytinyağlı Taze Fasulye, Zeytinyağlı Dolma, Patates Salatası
    Ara Sıcaklar : Sigara Böreği, Ciğer, Matiz Böreği
    Ana Yemek : Pilav ve sebze sote eşliğinde hazırlanan karışık ızgara tabağı
    Serpme Meyve ve Limitsiz Yerli İçki.

    Kuruçeşme Matizz'de Sahne Programı

    Pazar-Pazartesi-Salı : Fasıl
    Çarşamba : Fasıl & Mustafa & Oryantal Kumsal
    Perşembe : Korcan
    Cuma : Fasıl & Rita & Oryantal Kumsal
    Cumartesi : Fasıl & Rita & Oryantal Kumsal
    Boğazın eşsiz mavisi ile Kuruçeşme’nin yeşil doğasını harmanlayan ambiyansı ile bu sezonun sürpriz işletmelerinden Matizz, 12.00 de başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar günün her saatinde yaşayan bir mekân olarak misafirlerine merhaba diyor.
    200 kişilik kapasitesi ile Akdeniz mutfağının vazgeçilmezlerini; taptaze, lezzetli, tanıdık bir o kadar da farklı yorumlanmış damağınızı şenlendirecek bir şölene çeviren menüsüne İstanbul’un eşsiz panoramasını da ekliyor.

    Matizz meyhane keyfini yaz akşamlarının coşkusuyla buluşturuyor.

    Akdeniz meyhane kültürünü yansıtan Matiz nezih ve samimi eğlenceleri ile yaz gecelerine fark katmayı amaçlıyor. Her akşam değişen ve sürprizlerle renklenen sahne programlarıyla boğaz eğlencelerine farklı bir renk getirecek olan Matiz bardaktan taşan eğlence ile Kuruçeşme’de...

Nişantaşı Retro Cafe’de ağızlara layık Cajun Chicken Basket (Panelenmiş Tavuk Parçacıkları Sepeti) ve 1 adet 50’lik bira 24 TL yerine sadece 13 TL



  • Bir masada kişi sayısı kadar fırsat kuponu kullanılabilir.
    Rezervasyon gerekli değildir.
    Bu fırsattan 1 ay boyunca istediğiniz gün ve saatlerde yararlanabilirsiniz.
    Bu fırsat başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    Lütfen servis elemanlarını unutmayınız. Verilen hizmetten memnun kaldığınız takdirde, toplam ücret üzerinden servis ücreti bırakmayı ihmal etmeyiniz.
    Her türlü soru ve sorunlarınız için destek@yiyomiciyom.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

    Nişantaşı’nın göbeğinde ferah bir esinti… Pembeyle morun buluştuğu, oturanın içine gömüldüğü ve hiç kalkmak istemediği bir rahatlık sağlayan koltuklarıyla apayrı bir havası olan, günün hangi saatinde giderseniz gidin, güler yüzlü servis elemanlarıyla sizi karşılayan ve büyük bir özenle yer gösterip rahat ettiren sevimli mi sevimli bir yer burası.
    Nişantaşı’nın kalabalığından kaçıp, kafa dinlemek isteyenler için ideal bir yer.
    Peki ama menüde neler var?
    Sıcak mı sıcak başlangıçlar,güne zinde başlamamızı sağlayan kahvaltılıklar, formumuzu korumak için sağlıklı diyet menüsü, enfes salatalar ve makarnalar, dünya mutfağından seçme kocaman porsiyonlardan oluşan ana yemekler, ağzımıza layık tatlılar(cheesecake’ini özel olarak tavsiye ederiz.)‘dan oluşan geniş menüsü ve tecrübeli şefleriyle dünya lezzetlerini tabağımıza getiriyor Retro Cafe.
    İyi de madem bu kadar çeşit var, neden Panelenmiş Tavuk Parçacıkları Sepeti?
    Biz de Retro Cafe’nin şefine tam da bu soruyu yönelttik. Şef bu soruyu oturun da size ikram edeyim diyerek cevapladı. Gördüğümüz manzara süperdi. Kocaman bir hasır sepette çıtır çıtır tavuk parçacıklarının yanında, yine çıtır çıtır elma dilim patates ve ona en yakışan çıtır tavuğun olmazsa olmazı honey mustard sos. Şef, müşterimize en çok tercih edilen yemek çeşidimizi sunmak isteriz ve tabii ki de en doyurucu olanını...

10.10.2010 Pazar günü saat 10'da 10 TL'ye Boğaz manzaralı muhteşem bir kahvaltıya var mısınız?

 
Şehrin renkli simalarına ev sahipliği yapan gece kulübü ve muhteşem manzaralı restoranıyla ünlenen Garden 74, 10.Ekim.2010 Pazar günü sizleri muhteşem bir kahvaltıya davet ediyor. Tam 10 çeşit kahvaltılıktan oluşan muhteşem kahvaltı tabağı ve yanında sınırsız çaydan oluşan ağızlara layık menü 30 TL yerine sadece 10 TL’ye.
  • Neleri bilmeliyim?



    • Bu fırsat, Garden 74'ün 10.Ekim.2010 Pazar günü sunacağı menü için geçerlidir.
    • Aldığınız kuponla kişi başı 30 TL olan muhteşem kahvaltı için sadece 10 TL ödemiş olacaksınız.
    • Masadaki kişi sayısı kadar kupon kullanılabilir.
    • Bu fırsattan istediğiniz kadar alabilir, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve ailenizle hoş bir Pazar kahvaltı sofrasını sadece 10 TL’ye paylaşabilirsiniz.





    10.Ekim.2010 saat 10:00’da 10 çeşit kahvaltıyla, Garden 74’teyiz. (Sınırlı sayıda katılımla)
    Düğün, davet, iş yemeği, gece klübü gibi pek çok kapasitede hizmet sunan Garden 74, romantik bir akşamdan arkadaşlarla eğlenceye, aile toplantılarından iş yemeklerine kadar her durumda Boğaz manzarası ve sunduğu seçkin hizmetle yanınızda.
    Böylesine keyifli, manzaralı bir mekanda ağız tadınıza uygun bir türk kahvaltısının olduğu bir Pazar sabahını düşleyin. Bu kahvaltı sofrasından herkes memnun kalkacak.
    Ortaköy’den Balmumcu’ya çıkan o daracık yılan gibi yokuşun ortalarında bir yerde, Boğaz’a hakim konumuyla deniz manzarasını ve İstanbulun bütün güzelliklerini ayağımıza sunan Garden 74, yazın ve bahar aylarında bahçesinde, kış aylarında ise iç mekanında sizlere unutulmaz deneyimler yaşatıyor. İç mekânın dekorasyonu bu sene özel tasarımcılarla çalışılarak yenilenen mekan, beyazın çarpıcı sadeliğiyle rahat bir ortam sunuyor.